Foto bij After a life in Portugal with lies, now a lieless life in Gemany. *-52-*

*Deel 52...<3
x ForeverxLove en xElise.


“Nee, niemand.” glimlacht Tom.
"Oké, dan is het goed." zeg ik en spit mijn kast door. Eindelijk vind ik mijn lingeriesetjes.
"Deze ook." zegt Tom die achter me kwam staan en er nog een ander lingeriesetje uit mijn kast pakte.
Ik grinnik. “Vooruit.” Ik loop naar de badkamer en kleed me daar om. Ik kom terug gelopen.
Tom kijkt me met open mond aan. Ik glimlach. “Is fotograafje Tom er klaar voor?”
Tom staart me nog steeds met open mond aan en knikt. Ik glimlach en begin met poseren Tom lijkt het eerst niet door te hebben, maar hergrijpt zich alweer snel. Ik glimlach. “Sukkeltje.”
"Hé, niet praten." zegt Tom lachend.
Ik grinnik. “Moet je maar opletten.”
"Ja, ja." zegt Tom en maakt nog wat foto's. Daarna loop ik naar hem toe en bekijk de foto's. Ook deze zijn goed gelukt. "Oké, nu die andere?" vraagt Tom.
Ik knik. "Ja." zeg ik en loop terug naar de badkamer. Ik trek een roze lingerie aan. Snel loop ik weer terug naar de kamer waar Tom is. Ik kom binnen lopen. Weer als Tom me ziet, zakt zijn mond open. Ik loop naar hem toe. Zijn ogen staan gefixeert op mij. Ik glimlach. “Klaar voor?”
Tom knikt. Ik lach en duw zijn onderkaak zachtjes omhoog zodat zijn mond niet meer open staat. Ik loop weer naar de muur. Weer poseer ik terwijl Tom foto's maakt.
Alweer is de shoot voorbij. Ik glimlach naar Tom. Hij glimlacht terug, gaat op de bank zitten en klopt naast zich zodat ik naast hem moet gaan zitten. Snel trek ik even een badjas aan, want echt warm heb ik het nu niet. Ik ga naast hem zitten en kijk hem afwachtend aan. “Gelukt?”
"Ik vind van wel." zegt hij met een glimlach.
"Kan je ze op de laptop zetten?"
"Ja, moet ik alleen even het kabeltje zoeken." zegt Tom en gaat op zoek naar het kabeltje. Ondertussen zet ik de laptop aan en kleed me even aan. Ik doe iets gemakkelijks aan en zucht even. Weer voel ik die knie bonken. Ik zucht en buig hem voorzichtig. De pijn wordt alleen maar erger. Ik ga terug op het bed zitten en leg mijn been op het bed. Ik wrijf zachtjes over mijn knie. “Weer pijn?” vraagt Tom als hij de kamer binnen komt.
Ik knik lichtjes. “Opeens weer. Het was net eindelijk een beetje weg.” Ik glimlach en zet mijn kussens tegen de muur. Tom komt naast me zitten met de laptop op zijn schoot. Ik stop de sterker in het stopcontact . Tom sluit zijn digitale camera aan op de laptop en opent de map met foto's. Één voor één bekijken we de foto’s. Ik glimlach. Ze zijn echt mooi geworden. "Je kan echt goed poseren." zegt Tom glimlachend tegen mij.
“Tja. Ik wil misschien er wel mee verder gaan.”
"Moet zeker doen." zegt hij en drukt een zoen op mijn lippen. Ik glimlach en geniet. Na de zoen zet Tom de laptop naast zich neer en maakt het zich gemakkelijk. Daarna sluit hij mij in zijn armen. Ik leg zachtjes mijn hoofd op zijn borstkas. Ik luister zachtjes naar zijn hartslag. Opeens hoor ik mijn maag knorren. “Nu heb ik echt honger, Tom!”

Reageer (1)

  • ForeverxLove

    Oewhh Tom is goed bezig hoor, haha snel een vervolg :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen