Foto bij Lotte's verhaal

Lotte verteld haar verhaal.

Eigenlijk horen de meiden op school te zitten. Maar Daisy is naar de mentor van hun klas gegaan en heeft verteld over Lotte. Voor deze ene keer mogen de meiden de school verlaten en naar Lotte luisteren. De meiden zitten in het park. Lotte begint met vertellen. De meiden mogen haar niet onderbreken.

Ik vond Coos leuk, meer dan leuk. Hij was met ons mee naar de disco gegaan. We slikten daar Drugs, Xtc, We dansden de hele avond. Het was zo gezellig. Coos deed ook heel gezellig. Daarna zei Coos dat roken heel stoer was. Ik ging ook roken. Na het roken gingen we blowen. Zelf vond ik dat het leukste van alle drugs die ik heb gebruikt. We hebben ook wiet gerookt. We hebben wat dingen gesnoven. Maar toen zei Coos, dat ik geen gebruik meer mag maken van zijn drugs. Hij zei dat ik al teveel gebruikt had. Ik moest vijfhonderd euro aan hem terug betalen. Ik zei toen dat ik mijn eigen drugs wel zoek. Maar hij wilde echt dat geld hebben. Toen sloeg hij mij in elkaar. Toen vond Daisy mij, ik praate met haar. Eigenlijk luchtte het wel op. Daarna besloot ik niet meer naar huis te gaan. Omdat ik mishandeld was. Dat durfde ik niet eens tegen mijn ouders te vertellen. Ik mocht bij Coos slapen. Zijn ouders zijn super aardig. Ik had tegen ze gezegt dat ik op school inelkaar geslagen was en mijn ouders opreis waren. Toen Coos zijn ouders niet thuis waren, lagen Coos en ik op de bank te zoenen. Maar hij wou verder gaan dan alleen zoenen. Ik wilde dat niet. Ik heb hem geslagen en ben weg gerend. Toen sloeg hij mij in elkaar. En nu is het uit tussen ons.

De meiden zijn er stil van. Waarom sloeg je niet eerder alarm? vraagt Silvie zich af. Omdat ik zo lullig tegen jullie heb gedaan. zegt Lotte. Dat kwam door die drugs, dat is echt waar meiden. Jullie zijn mijn allerbeste vriendinnen. De meiden glimlachen. En wat nu? vraagt Tina. Ik wil niks meer met Coos temaken hebben. zegt Lotte besloten. Goed idee, een jongen die jou zo raar behandeld is jou niet waard. zegt Daisy. Dais, het spijt mij trouwens dat Coos jou een bloedneus heeft geslagen en je vader heeft neergeschoten. zegt Lotte spijtig. Jij kon daar niks aan doen. zegt Daisy lief. De meiden hebben een groepsknuffel. Als ze klaar zijn, staat er een zwarte schaaduw voor hen. Als ze opkijken zien ze........

Reageer (3)

  • OnThisLove

    omg ze doen net of neergeschoten worden de normaalste zaak van de wereld is

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Snellos verdros!!!!

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Oeehhww,, Spannendd!!

    Snel verderr!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen