Still figuring out
How to stay like this forever
Still figuring out
Today, today, yeah
Just cruising around
And knowing that we will never go our separate ways

A Teardrop Falls On The Ground For The Loved One Who Will Be Soon Killed By Me!! Honey It Was Not My Fault To Be Like This!! I'm A Monster Now!!
(de gemene ik noem ik effe Ursula)

Ursula loopt over de treden heen en springt over de laatste treden heen. Ze kijkt om haar heen en niemand is thuis. Als ze in een spiegel kijkt ziet ze me staan. Gebroken en verdrietig.
'Maar schat toch, Soon or Later zou je niet meer zo ongeluk zijn als hij er niet meer is. Dus als je mij wilt excuseren ga ik even iets kopen wat van nut zou zijn op mijn missie!!' Lacht ze vals. Ik zcuht en klop nog een paar keer op de speigelswand. Mijn hand glijdt over de spiegel heen en beland dan aan de houten rand. De deur wordt open getrokken door Ursula en ze stapt dan naar buiten. Ik blijf haar volgen ook al ziet ze me niet alleen via de speigels maar toch blijf ik haar. Ik ben niet gevangen in spiegels alleen in mijn lichaam. Ursula wandelt naar de stad en gaat een speciale winkel binnen in een donker steegje. De winkel bevat allemaal criminele dingen. O.a. een wapen, een mes, kogels, granaten, alles wat je nodig hebt om iemand te vermoorden. Ursula loopt naar een etalage vol met pistolen en dolken. Ze pakt er 1 uit en ook eentje van de messen etalage.
'Zo zo dame, en wat heb je gekozen?' vraagt de meneer mysterieus achter de kassa. Ursula legt het wapen en mes op de kassa tafel. Ze legt er geld op en de meneer pakt het aan. 'Een goede keuze' lacht hij. Ursula negeert hem en wacht op het wisslegeld. 'Weetje we hebben ook nog andere moordwapens.' lacht hij. Ursula draait haar gezicht naar hem toe en lacht. 'Vertel verder' vraagt ze dan. 'We hebben ook deze' en hij loopt naar de etalages toe terwijl hij ze aanwijst. Na een tijdje gewinkelt te hebben heeft Ursula nu: 3 messen, 2 pistolen die 6 kogels in 3 seconden afschiet, 5 geheime messen gemakkelijk te verbergen in je lichaam, een giftig vloeistof voor een mens binnen 10 seconden te kunnen vermoorden en een zeer scherpe touw die je er mee kan bezeren. Tevreden loopt Ursula naar buiten en een gemeen lach egoëd door de steegjes heen. Ik verschijn in de gebroken glasscherven en schud mijn hoofd. 'Trace, ik zou maar oppassen want ik kom eraan!!' lacht Ursula gemeen.

Een laatste zoute traan valt door mijn liefde voor Trace

Trace Ik hou nog van je!!

Reageer (3)

  • Vlriee

    Ga doooooooooooor !!!
    aub ik love these ones
    Ze zijn anders, maar dat maakt ze zo goed !
    <3

    1 decennium geleden
  • ESCAPEJess

    wow heftig je moet cht super swnl verder
    xx

    1 decennium geleden
  • inspiredbyC

    verderrr

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen