Sorry zolang maar ik zou er wat meer op zetten maandag en morgen een paar als ik op de pc geraak XD

Making Out For Me Was Hard
Eeen hele week ging voorbij en nog steeds ben ik gevangen in mijn eigen lichaam. Telkens zie ik Ursula mensen pijn doen of kwetsen. Ze probeert me zwart te maken. Hoe kan een meisje zoals ik zo kwaadaardig zijn? Ik ben nog nooit zo geweest en zeker ook niet in mijn gedachten. Over een paar dagen is het de afspraak met Trace en zal ze hem vermoorden. Dat wil ik niet wat heb ik toch gedaan?

Flashback:

'Hahahaha!! Trace!! Stop ik kan daar niet tegen!!' giechel ik. Trace lacht mee en kietelt me verder. Ik draai Trace om en ga op hem zitten. 'Mijn beurt!!' lach ik. Trace maakt een pruillipje en smeekt. 'Daar is het te laat voor!!!' lach ik en kietel hem. Trace wiebelt wild heen en weer en lacht van de kriebels. Als we een tijdje hebben gespeeld val ik moe op het bed. Trace valt boven op me en zoent me. Ik lach en zoen terug.


Tranen glijden over mijn wangen heen en ik veeg hem weg. Dat waren goede tijden. We hadden 2 jaar met elkaar en toen waren we opgesplitst omdat hij beroemd werd met zijn band. Eerst was het zijn zus Miley beroemd en dan opeens hij ook en liet me achter. Die dagen alleen zonder hem was moeilijk om het te verwerken en ik moet toegeven ergens in mijn hart tot nu toe heb ik voor die breuk hem nog nooit vergeven....

Reageer (2)

  • Fassy

    Verder of ik word boos

    1 decennium geleden
  • yufreak

    snel verder gaan

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen