hgjghjuloiuoljhfhfyhgjhj wacht eens even??

hihi haha


problems part 2 will it end good or bad??
Ik smelt!!

Je wordt wakker en je kijkt rond. De zon schijnt door het raam naar binnen. Ik: Wat moet ik doen om Bill te winnen? Je gedachten worden verstoord door Tom die binnen komt lopen. Hij springt op je bed en begint er op de springen. Ik: Tom wat doe je?? Tom: Jou wakker maken ofcourse!! Ik: goed ik sta al op!! Man kip da ge zijt!! Je staat langzaam op en je doucht je en al dat andere dingen. Je loopt naar beneden. Je ziet Bill aan de telefoon staan. Hij belt met iemand. Bill: Ja is goed ik zal er op letten!! daag!! Bill legt af. Ik: Wie was dat? Bill: euhm...men manager!! Je geeft Bill een kus op de wang. Bill: Aan wat verdien ik dat? Ik: mag ik geen ochtend kus geven op de wang?=) Bill: Ooh oke! Jullie gaan ontbijten. Ik: En? Bill heb je god geslapen?? Bill antwoord niet. Je laat het maar. Steeds voel je dat Bill je negeert. Ik: Zal ik een broodje voor jou maken? Bill: nee hoeft niet!! Zo gaat dat de hele dag door maar steeds zegt Bill nee. Maar op het laatste moment. Ik: Bill!! Bill: KAN JE MIJ NOOIT MET RUST LATEN?!!!! Je kijkt verschrikt naar Bill. "Oke ik val je niet meer lastig!!" mompel je. Je rent met tranen in je ogen naar boven. Je doet je deur op slot van je kamer en je gaat op je bed zitten. Wat je niet weet is dat er een briefje uit je zak is gevallen. Bill is kwaad.
Bill pov
Tom komt naaar je toe gelopen. Tom: Wat doe je? Waarom ben je zo boos op haar? Ik: Omdat ze op mijn geld uit is!! Tom kijkt me aan. Tom: Hoe kom je daar op? Ik: een vriend zei dat aan de telefoon!! Tom: Hoe durf je Paige te beschuldingen dat ze op je geld uit is?!! Ze is zelfs nog van de brug afgsprongen voor jou zodat je gelukkiger bent!! Bill vroeger volgde je hart maar nu volg je wat iemand anders zegt wat duidelijk NIET WAAR is!! Ik kijk beschaamt naar de grond. *Tom heeft eigenlijk gelijk* denk ik in mijn hoofd. Tom loopt boos weg. Je gaat de trap op en je ziet een papiertje liggen. Er staat wat opgeschreven. Je herkent het handschrift het is van Paige.


Midden in de nacht zie ik je.

Jouw mooie duidelijk stem galmd door mijn hoofd.

Jouw mooie glimlach dat mooi op je gezicht sierd als je lacht.

Ik kan niet stoppen met denken aan jouw.

Dag na dag en nacht na nacht kan ik niet slapen of eten.

Ik denk zoveel aan jouw, meer dan ik ooit zal geloven

Ik voel me zweven in de lucht maar werd al snel naar beneden gehaalt door het donker.

Waar alleen kilte overheerst.

Ik voel me ellendig en verdrietig.

Men hart uit me gehaald en in duizende stukken gebroken.

Ik voel me zwak en achtergelaten in de kou.

Hij voelt niks meer voor mij

Hij heeft me helemaal gebroken en mij snel aan de kant gezet.

Zodat ik hem niet meer kan lastig vallen

alleen achter gelaten zonder liefde maar alleen overspoeld met haat en woede die in elke geval kan uitbarsten

Ik voel mij niet meer, alleen tranen die zachtjes naar beneden op mijn hand valt en vervolgens uit elkaar spat zoals men hart die gebroken werdt door iemand waar ik zoveel van hield

Niemand kan het maken zelfs ik niet

die ik altijd bij me draag alleen diegene waar ik zoveel om geef kan het terug maken.


Je beseft nu pas hoe verliefd Paige is. En ik heb er zo tegen gereageerd wat ben ik een stom kop. Je hoort nog Tom met Paige praten. Tom: Alles komt nog goed!! Paige: *snik* Ik hoop het maar.*snik* je loopt stilletjes de trap op.
Paige pov.
Je hebt net met Tom gepraat. Tom gaat de kamer uit en sluit de deur achter zich. Je ligt nog altijd in je bed te huilen. Je weet niet waarom dat je niet kan stoppen met huilen maar de tranen blijven maar komen. Ik had toch maar dood moeten zijn. Ik ben gewoon een last voor Bill. Je hoort zacht geklop op de deur. Je reageerd er niet op. "Ik ben het" zegt Bill zacht. Je doet de deur open en je gaat op het balkon staan. bill komt stiletjes de kamer binnen. Je bent nog altijd aan het snikken. Je tranen dwarrelen over je wang en valt van het balkon op de grond. Je voelt twee armen rond je middel. "Het spijt me" fluisterd hij in je oor. Je begint een beetje rustiger te worden. Je hebt geen trfanen meer in je ogen. Je begint nog een beetje na te snikken. Je draait je om en je kijkt recht in Bill's bruine ogen. "Maar waarom doe je zo gemeen tegen mij?" vraag ik. Bill haalt een briefje tevoorschijn uit zijn broekzak. Je herkent dat briefje en je begint te blozen. Bill: Het was mooi!! Ik: Is dit dus alles goed? Bill: Ja hoor!! Je loopt langs Bill heen en je wilt net de deurklink vast pakken maar Bill: Wacht eens even. Bill komt naar je toe gelopen en kust je op je mond. Je verschiet eerst maar dan sluit je je ogen. Je geniet van de kus. Je slaat je armen rond Bill's nek en Bill's armen op je heupen. De zoen veranderd in een tedere tongzoen. Bill laat je een beetje zakken op zijn arm. (Jeweetwel zijn arm onder je rug zodat je zo een beetje schuin sta.) Bill legt je voorzichtig op het bed. Maar jullie blijven zoenen. Je voelt allemaal vlinders in je buik. Je wilt dit moment voor altijd. Bill stopt met zoenen. Ik: Waarom stop je? Bill: Gewoon. Zulllen we niet gaan slapen het is best laat"ja is goed!!" zeg ik terwijl ik een kus op zijn mond plan. Jullie stappen in bed en jullie liggen op je zij. Je streelt met je vingers Bill's wang. En Bill doet hetzelfde bij jouw. Jullie liggen met je hoofden tegenelkaar in elkaars arme in slaap......

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen