Foto bij Ralf & Kaylee

Ralfstory:
‘Ik ga naar school mam!’ ‘Veel plezier Ralf en succes!’ hoor ik haar terugzeggen. Ik pak mn fiets en rijd de straat op, richting school. Zal ze er achter komen dat ik niet echt naar school ga? Zou de school gaan bellen? Laten we hopen van niet…

*Een halfuur later*

Kayleestory:
Hèhè, daar is ie eindelijk, ik was al bang dat hij niet zou komen. Mja daar zag ik hem wel voor aan, de lafaard. ‘Yo, Ralf!’ roep ik. Natuurlijk geeft hij geen antwoord terug, daar is hij te bang voor. Hij schijt nu in zn broek, wedden? ‘Waarom duurde het zolang?’ vraag ik. ‘Sorry’ is het enige wat Ralf zegt. Pff hoe kan die jongen fans hebben?

Ralfstory:
Daar sta ik dan, oog in oog met Kaylee. Doodsbang… Okee, kom op Ralf het is maar een meisje, waar ben je bang voor!? ‘Dus..’ hoor ik Kaylee zeggen, ‘hebben we een deal?’ Bitch, dit is chantage. Ik had niet moeten komen denk ik bij mezelf. ‘Ja’ is het enige wat ik kan zeggen… ‘Mooi zo’ zegt Kaylee. ‘Ga nu maar naar school, voordat je moeder er achter komt dat je hebt gespijbeld, want wat moet je dan zeggen? Hè, vriendje’. WAAROM!? Waarom moet ze nou overdreven hard ‘vriendje’ zeggen!? Ik schaam me dood, maar ik kan niks… ‘Ja, ik ga naar school.’ ‘Ahum?’ ‘Wat nou ahum? Ik heb toch gedaan wat je wilde?‘ Kaylee kijkt me diep in mn ogen aan, het is gewoon eng. Ik snap wel wat ze wil. ‘Ja lieveschat’ zeg ik dus maar. Ik wil weglopen, maar Kaylee houdt me tegen. Ze staat recht voor me met een brede glimlach. Arrogrant kreng, denk ik. ‘Wat nou?’ vraag ik. Ze begint te lachen en geeft me een kus op mn wang. Gatverdamme, waarom ik!?

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen