Kayleestory:
Ik fiets terug naar huis en ik denk aan Ralf. Eigenlijk was hij best schattig. Waar denk ik nou weer aan? Straks ga ik hem nog leuk vinden! Ulgh.. Maarja, voorlopig zal ik toch moeten doen alsof ik hem leuk vind. Waarom bedacht ik dit ook alweer? Oohja, om Ralf bang te maken. Ik had een andere manier moeten bedenken… Maarja, Ralf is bang en dat is leuk. *Tooeeet* hoor ik ineens naast me. Ik schrik me rot en kijk opzij. Het scheelde niet veel of ik was gewoon aangereden! Wat bezielt die vent!? Hij komt kwaad uit zijn auto gestapt. ‘Weet je wel waar jij mee bezig bent meisje?’ Meisje, pff alsof ik 5 jaar ben. ‘Fietsen, duuh’. ‘Jaa, handig, door rood heen rijden!’ Was het rood? Omg ik was zo erg in gedachten dat ik niet opgelet heb. ‘Uhh sorry meneer’. ‘Wees blij dat ik je niet aanrijd! Let de volgende keer beter op!’ ‘Jaa, zal ik doen’. Stomme Ralf, door hem was ik bijna aangereden!


Ralfstory:
Ik ben zo snel mogelijk naar school gefietst. Ik loop gewoon naar binnen en zeg dat ik bij de tandarts was. Gelukkig werkt het. Ik loop naar mn kluisje, dump mn boeken en ga naar de les. Het 2e lesuur is al begonnen. Als ik binnenkom kijkt iedereen me aan. ‘Ik was naar de tandarts’ zeg ik maar, voordat mensen gaan vragen wat er was. Ik ga snel op mn plek zitten en probeer op te letten. Erg makkelijk gaat dat niet, ik moet de hele tijd aan Kaylee denken. Zal ze het echt vertellen? ‘RALF!’ hoor ik ineens. Ik schrik en kijk om me heen. ‘W-wat?’ ‘Wel opletten hè! Kan jij het antwoord op deze vraag geven?’ ‘Ja, sorry. Uhh welke vraag?’ ‘Waar zit jij met je gedachten!?’ ‘Nergens’ ‘Nee, dat merk ik! Okee dan mag iemand anders het antwoord geven.’ Rot Kaylee. Denk ik bij mezelf.

*Een paar uur later*

Kayleestory:
Ooh shit, al bijna 3 uur! Ik moet naar Ralf zn school toe en op hem wachten! Ik spring op mn fiets en fiets zo snel als ik kan. Gelukkig, de bel is nog niet gegaan. Ik zet mn fiets aan de kant en wacht tot Ralf komt. Een paar minuten later komt hij eindelijk. Hij ziet me waarschijnlijk al staan, want hij krijgt gelijk een bang gezicht. ‘Hee schat’ roep ik. ‘Hee lieverd’ zegt Ralf, nauwelijks verstaanbaar. ‘Ahum?’ ‘Hee lieverd!’ zegt Ralf nu, alsof hij het meent. ‘Ralf, heb je een vriendinnetje!?’ roept iedereen nu. ‘J-ja’ Wat is dat voor antwoord vraag ik mezelf af. Alsof hij twijfelt. Hij moet het wel overtuigend doen zeg, anders vertel ik zijn geheimpje alsnog. Ik kijk hem aan en hij weet precies wat ik denk, want gelijk begint hij vrolijk te praten. ‘Ja, ik heb een vriendinnetje, ze heet Kaylee!’ zegt hij en hij geeft me een kus op mn wang. ‘Ahhhh’ hoor ik iedereen zeggen. Ze moesten eens weten…

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen