Ralfstory:
‘Nou vertel, wat is er zo dringend? Ik kan wel betere dingen doen dan hier met jou zijn.’ Pff die is chagrijnig. Ineens ben ik een stuk banger om het te vertellen. ‘Uhh waarom gaan we niet naar binnen?’ vraag ik. ‘Wat jij wil’. Als we naar binnen lopen kijk ik vlug om me heen of mn moeder thuis is. Jaa goddank! Ik kijk haar aan en gelukkig snapt ze me. ‘Willen jullie een stukje taart?’ vraagt ze als ze naar ons toeloopt. ‘Jaa!’ zeg ik snel. ‘Je wilde me toch iets vertellen?’ ‘Dat kan ook wel na de taart.’ Antwoord ik half in paniek. Ik kijk mn moeder dankbaar aan en loop naar de keuken. Tijdens het eten van de taart schiet me wat te binnen. Kaylee weet niet dat ik alles aan mn moeder heb verteld, dus ze denkt dat mn moeder denkt dat wij echt verkering hebben. Ik moet dus nog lief en klef tegen haar gaan doen, bah… Nadat de taart op is sta ik op. ‘Kom we gaan naar boven’ zeg ik tegen Kaylee en geef haar een kus. Gatverdamme, straks heel lang mn mond spoelen.. Ik loop naar boven en Kaylee loopt achter me aan.

Kayleestory:
Ik loop achter Ralf de trap op. Wat is er nou zo belangrijk wat hij me wil vertellen? Ralf gaat op zn bed zitten en het is duidelijk dat ik daar tegenover moet zitten. ‘Wat wilde je jou vertellen?’ Dan komt zn moeder de kamer in gelopen. ‘Is het gezellig hier?’ ‘Jaa heel erg’ zegt Ralf met een glimlach. ‘Haha jaa inderdaad’ zeg ik dan maar. Ik ga naast m zitten en leg mn schouder op zn hoofd. Dan gaat ze weer weg, gelukkig. ‘Dus, vertel op’ zeg ik ongeduldig. Opeens begint Ralf me te zoenen. Dit is waarschijnlijk niet voor niets dus ik laat t gaan. Hij zoent niet eens zo slecht. Dan stoppen we. Ik kijk hem met een vragend hoofd aan. ‘Mn moeder liep langs’ zei hij. ‘Het zal wel’ zeg ik. ‘Ik moet nu naar huis, want ik moet nog huiswerk maken. Jij gaat morgen vertellen wat er nou zo belangrijk is!’ ‘Is goed, wanneer?’ ‘Morgenmiddag in het park’ ‘D-dan kan ik niet’ stottert Ralf. ‘Ooh en waarom niet? Je weet dat als je niet komt, ik je geheimpje vertel.’ ‘Ik kom..’ antwoord hij sloom. Ik loop de deur uit naar beneden, zeg gedag tegen zn moeder en fiets weg.

Ralfstory:
Verdomme! Nu heb ik een dubbeldate in het park morgenmiddag, hoe gaat me dat lukken? Ik kan Kaylee niet afzeggen, dan vertelt ze alles. Dus doe ik het enige wat ik verder kan doen. ‘Ik kan morgenmiddag niet komen. Het is een lang verhaal, die ik je later nog een keer uitleg. Maar nu kan ik het niet. Het lukt me gewoon niet… Ik wil het niet, maar ik moet dit doen, voor mezelf. Het is uit, sorry… =’( Ik houd van je! X Ralf’. Ik lees het smsje nog 10 keer over. Ik krijg tranen in mn ogen. Waarom moet het zo gaan, waarom!? =’(

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen