Het is 2012 en Zayn, Louis, Harry, Liam en Niall gaan op een verdiende vakantie in het winterse zwitserland. Maar aangezien ze daar niet vier weken alleen willen zitten laten ze in de krant The sun een wedstrijd houden waarbij er Tien meisjes worden uitgekozen om vier weken met de jongens door te brengen. De meisjes moeten alles over zichzelf vertellen, Hobby's, familie, en karakter. Er word een grote selectie gemaakt waar in er uiteindelijk Tien meisjes worden uitgekozen. De meisjes worden twee weken eerder van school gehaald en worden naar het grote huis gebracht. De meisjes mochten zelf niks mee nemen, alles is door de jongens en het management uitgezocht. De meisjes komen in het huis voor aangename en onaangename verassingen te staan. De jongens proberen het de meisjes zo leuk te maken. Er word van alles georganiseerd, Een new years eve gala, een modeshow, Kadotjes kopen voor kerst en nog veel meer. Maar natuurlijk als je met zoveel verschillende mensen en karakters bent onstaan er onenigheden en liefdes. Het word een onvergetelijke vakantie!


Wil je er nog iets bij of juist iets niet, reageer!

Reageer (2)

  • GREENSKY

    ehh, je mag geen kleding mee, ondergoed en pyama enzo mag natuurlijk wel, en ipod en andere spullen mag ook wel, maar gewone kleding en make-up word door hun gekocht..

    1 decennium geleden
  • LilsEvans

    Niks meenemen... dus de jongens hebben hun kleren en ondergoed uitgezocht? 0.0

    Ow en dan nog de belangrijke vraag: ze mogen dus alleen de kleren mee die ze aanhebben en gewoon hun I-pod en mobiel in hun zakken of zo?

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen