Foto bij Ticket 28.

De eerste regel van dit hoofdstuk past precies bij mij. Wat een drukte, wat een drukte en nog eens; wat een drukte.
Bah, vakantie, kom maar gauw terug!
Mijn weken zitten vol gepland met SO's en proefwerken en als kers op de taart is het volleybal seizoen ook weer begonnen en heb ik elke vrijdag een wedstrijd. (op dinsdag train ik).
Mijn stage begint volgende week ook en in de aankomende weken is zo'n beetje mijn hele familie jarig (misschien kan je ze allemaal optellen met 2 handen, maar ik gebruik er als het kon 3.).
Ik baal elke dag weer dat ik niet kan schrijven en als ik het kan heb ik even geen zin of totaal geen inspiratie. Tot nu.
Ik ga tot half 4 hopefully doorschrijven zodat ik de komende dagen wat kan activeren (denk maar niet dat het me echt gaat lukken, mijn vader komt me straks vast ophalen dat ik moet helpen of dat we alweer naar mijn moeder terug gaan).

Ik wil wel iedereen bedanken voor alle mailtjes en als het goed is heb ik alles beantwoord. Zo niet, stuur dan nog een berichtje. Dan heb ik hem misschien wel geopend en gelezen maar dat ik er niet op heb gereageerd.
Ik hou van jullie vanuit het diepste en donkerste gat in mijn hart. (geloof me, daar liggen bakken vol liefde)
Love & Rocketz;
Beaudine.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (13)

  • Spongebobb

    Een woord van zes letters, dat iedereens leven kan verpesten, S-C-H-O-O-L. In ieder geval, we hebben het allemaal wel even druk, en we kunnen wel wachten, denk ik.. (ik spreek hier denk ik voor alle lezers)
    In ieder geval, ik vind Liam echt zo lief in dit verhaal, ik zie het echt helemaal voor me. En trouwens, Julotte is ook heel erg lief voor Liam.
    Geweldig geschreven dit trouwens!

    1 decennium geleden
  • MevrStyles

    Haha, die laatste zin deed me echt denken aan de tijd dat ik nog in het lager zat. We're one big happy family, dat was zo een liedje dat we altijd moesten zingen als we naar de kerk gingen. Vooraf moesten we er echt zo op oefenen, en als ik daarna naar huis reed met de fiets zat het liedje de hele tijd in mijn hoofd. Nu dus weer (:: <3

    1 decennium geleden
  • MissRichelle

    oeeh leuk ben benieuwd wat ze met de andere 4 gaat doen

    1 decennium geleden
  • ILIKEJERRY

    En dat je het druk hebt , maakt mij iniedergeval niet uit .. iedereen heeft het nu best druk !

    1 decennium geleden
  • ILIKEJERRY

    Wauww zo leuk ! ze heeft al mega veel dingen gedaan met alleen liam .
    En ze moet er nog 4 ?
    YEEEEEY

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen