Foto bij Hoe gaan we dit doen?

Daisy en Jason gaan het over Daisy haar vader hebben.

Daisy komt naar de woonkamer gelopen. Vader is werken, Mike speelt een spel op de playstation en Moeder leest een boek. Daisy gaat naast haar moeder op de bank zitten. Mama. begint ze. Ja, wat is er Dais? vraagt moeder. Papa accepteert niet dat ik iets met Jason hebt. zegt Daisy sip. Hij vindt je te jong he? vraagt moeder ernstig. Daisy knikt. Ik vind dat papa niet moet zeuren. zegt Mike boos. Moeder lacht. Ja, papa kan inderdaad zeuren. Ik moet het uitmaken. zegt Daisy. Welnee lieverd. zegt moeder meelevend. Ik vind jou en Jason een heel leuk koppen en Mike vind dat ook, dus papa moet zich er maar bij neerleggen. Daisy knikt en zegt: Ik heb huisarrest. Welnee. zegt moeder. Jij gaat nu lekker naar Jason toe. Wat als papa thuis komt? vraagt Daisy. Ik zeg dat je bij Lotte bent. zegt moeder. En ik praat met hem. Jij bent heus niet te jong voor een vriendje. Je verdient wel wat afleiding. Daisy knikt blij en gaat haar jas aantrekken.

Als Daisy bij Jason aankomt doet zijn zus, Mirella, de deur open. Heey Daisy! zegt ze blij. Hoi Mirella. zegt Daisy. Jason is op zijn kamer. zegt Mirella. Owkee. Daisy trekt haar jas en schoenen uit en loopt naar Jason zijn kamer. Ze doet de deur open. Jason zit op zijn bed, de tv staat aan en hij kijkt een film. Heey schoonheid! zegt hij blij. Daisy zoent Jason. Heey lief. zegt Daisy. Kijk je ook mee? vraagt Jason. Ja, leuk. zegt Daisy. Maar ik wil even iets zeggen. Jason zet de film op stop en kijkt Daisy aan. Je gaat me toch niet te huwelijk vragen? grapt hij. Welnee. zegt Daisy lachend. Het gaat over mijn vader. Ow, is er iets met hem? vraagt Jason bezorgt. Ja, iets heel ergs. zegt Daisy. Hij wil niet dat wij samen iets hebben. Ik moet het uitmaken. Jason schrikt. Kom je hier nu om het uit te maken? vraagt hij bang. Nee, lieverd. zegt Daisy. Ik wil heel graag met je verder. Alleen mijn vader heeft er moeite mee. Ik maak het niet uit alleen voor hem. Jason kijkt minder bang en vraagt: Hoe moet het dan verder? Nou, mijn moeder gaat met mijn vader praten. Als hij zich er niet bij neerlegt heeft hij pech. Ik hou van jou en daar komt niemand tussen! zegt Daisy lief. Jason kust haar. Ik hou ook van jou. zegt hij. Dan wordt er op de deur geklopt. De moeder van Jason doet de deur voorzichtig open en vraagt: Is de kust veilig. Jason en Daisy lachen. Ja mam, wat is er? vraagt Jason. Ik wou vragen of Daisy mee wou eten. Graag mevrouw. zegt Daisy. Gezellig. zegt de moeder en doet de deur weer dicht. Jason en Daisy zoenen verder. De film zijn ze helemaal vergeten.

Reageer (2)

  • daredreaming

    xD


    leukk,,

    en lieff(H)

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Dat mee eten is ggeeen goed idee. Stel nou hé?! Daisy lust geen kaas.... en ze gaan kaas fonduen?! Nou ja zeg.... rare actie. Maar snel weer een activeren :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen