Foto bij De tweeling breekt in

Iedereen gaat zo slapen. Behalve de tweeling.

Het ondertussen al elf uur. Tina en Alex zijn ook net thuis. Lotte en Bruce hebben aan Daisy en Jason gevraagt. of niks wilden vertellen over die zoen. Dat hadden ze goed gevonden. Daisy verteld ook nog tegen Tina over de ring van Jason. Tina vindt het ook helemaal geweldig en wou dat ze ook een ring kreeg van Alex. Iedereen gaat in bed liggen. Ze doen het licht uit. Morgen moeten ze om negen uur opstaan. Een lerares komt controleren of het licht uit was. Iedereen slaapt al. Behalve Daisy. Ze staart naar de ring. Ze vindt het nog steeds zo lief dat Jason dat aan haar gegeven heeft. Ze wil ook iets terug geven aan Jason. Maar ze weet helemaal niet wat hij mooi vindt. Ze ligt de hele tijd heen en weer te draaien. Ze weet niet wat ze hem moet geven. Maar ze wil dat wel heel graag doen. Jason wordt wakker van haar gedraai. Wat ben je aan het doen? vraagt hij slaperig. Ik kan niet slapen. zegt Daisy. Mis je je ouders? vraagt Jason. Nee hoor. zegt Daisy. Ik wil jou gewoon iets terug geven. Jij geeft mij die ring en ik wil ook iets aan jou geven, want ik hou ook heel veel van Jou. Zegt Daisy. Lieverd, je hoeft mij niks te geven, ik weet toch dat je van mij houdt. zegt Jason lief. Toch doe ik het. zegt Daisy. Jason pakt haar vast en gaat tegen haar aanliggen. Samen vallen ze in slaap.

Het is half twee. Het is heel donker buiten. Het raam staat open voor de frisse lucht. De tweeling komt door het raam gekloutert. Ze zijn nu in de kamer van de groep van Daisy. Ik ga bij Jason slapen jij bij Bruce. zegt Marlies. Bruce is lelijk! zegt Marloes. Niet zo gillen! straks worden ze wakker. Sust Marlies. Ik ga dan bij Alex liggen. zegt Marloes. Wat doen we dan met Tina en Daisy? vraagt Marlies. Die tillen we dan uit bed. zegt Marloes. Ze lopen eerst naar het bed van Tina en Alex. Marlies en Marloes tillen Tina met veel moeite uit bed. Ze lopen naar de badkamer en leggen Tina in de badkamer. Tina slaapt gewoon door. Dan loopt de tweeling naar het bed van Jason en Daisy. Jason heeft zijn arm om Daisy heen geslagen. Voorzichtig haalt Marlies de arm van Jason weg en schuift Marloes Daisy weg. Ze tillen Daisy op en leggen haar op het bankje in de sauna. Ze doen de deur van de sauna en de badkamerdeur dicht. De tweeling begint te giegelen. Slaap lekker. zeggen ze tegen elkaar. Marlies kruip in het bed van Jason en Marloes in het bed van Alex. Ze vallen bijden, tegen de jongens aan in slaap.

Het is half zes 's ochtends. Jason wordt wakker. Het is al een beetje licht. Hij schrikt zich dood. Daisy ligt niet naast hem, maar Marlies! Jason springt uit bed. Hij loopt naar Alex toe, maar ziet dat Marloes daar ligt. Waar zijn Daisy en Tina? vraagt hij zich af. Hij doorzoekt de kamer, kijkt onder de bedden. Zoekt in het kleine keukentje. Dan loopt hij naar de badkamer. Ik het bad steekt een voet uit. Het is Tina! Jason maakt Tina wakker. Tina, Tina wordt wakker! roept hij. Tina schrikt wakker. Wat doe ik hier? vraagt ze verschrikt. Leg ik je zo uit. Waar is Daisy? vraagt hij. Weet ik niet. zegt Tina slaperig. Ik weet niet eens wat ik hier doe. Jason doorzoekt de badkamer verder. Dan loopt hij de sauna in. Daar ziet hij Daisy liggen. Hij schudt Daisy door elkaar. Dais! roept hij. Daisy wordt wakker. Heey lieverd. zegt ze. Ze kijkt om zich heen. Wat doen we in de sauna? vraagt ze. Tina komt ook de sauna binnen. Jason, wat is er aan de hand? vraagt Tina. De tweeling. zegt Jason. Tina en Daisy kijken elkaar verbaasd aan. De tweeling sliep vanacht bij mij en Alex in bed. De meiden schrikken. Hoezo? vraagt Daisy. Dat weet ik niet. Maar ik werd wakker en Marlies ligt naast me. Wat heeft Alex er mee te maken? vraagt Tina. Marloes ligt naast Alex in bed. Tina wordt boos. Heeft hij wat met Marloes? vraagt ze kwaad. Nee, denk het niet. zegt Jason. Heb jij dan wat met de tweeling? vraagt Daisy. Nee! zegt Jason meteen. Ik hou van jou, weet je nog. zegt hij geschrokken. Sorry. zegt Daisy. Ik vertrouw je. Maar ik Alex niet! zegt Tina. Ze loopt naar de slaapkamer. En inderdaad. Ze ziet Marloes naast Alex liggen. Tina wordt boos. Jason en Daisy komen aanlopen. Het is vast niet wat je denkt Tina. zegt Daisy. Wakker worden iedereen! gilt Jason door de kamer. Bruce springt uit zijn bed. Hoelaat is het? vraagt hij. Lotte wordt ook wakker en Alex ook. Tina kijkt Alex boos aan. Dan ziet Alex Marloes naast zich liggen. Tina, het is niet wat je denkt. zegt hij. Tina loopt woedend de badkamer in. Ze draait de deur op slot. Marlies en Marloes zijn ook wakker. Ik heb lekker geslapen! zegt Marlies. Ik ook. zegt Marloes. Ze zwaaien naar Jason en Alex en klimmen weer door het raam. Bruce moet heel hard lachen om de tweeling die uit het raam klimt. Iedereen gaat zich aankleden. Alleen Tina heeft zich opgesloten in de badkamer.

Reageer (4)

  • Duchesse

    whaa, egt kei leuk!! :)
    snel verdr!!
    (kunne ze die tweeling ni van een brug duwe ofzo xD)
    xx

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    oohh,,

    Wat een .*.*.*. Tweeling:@ *Grapje*

    xD

    xx

    1 decennium geleden
  • EvaOverdreva

    :O stoute tweeling !
    (N)
    xD

    1 decennium geleden
  • Daystar

    :O:O:O HahahahaxD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen