Foto bij [TC] I would climb the highest mountain, if you ask me to <333 \\57//

vorige keer:
Een kwartier later sta ik eindelijk in de kamer en zuchtend laat ik me op het grote bed vallen. Ik hoor mijn mobiel weer afgaan en chagrijnig staar ik naar het beeldscherm. ''Tom'' staat er weer. Kwaad druk ik op het groene telefoontje. ''laat me g*dverdomme met rust, kut player!''. ''Bill, waar ben je?!'' klinkt een stem bezorgd aan de andere kant van de lijn. ''ver weg van jou, wees daar maar zeker van!'' bler ik rustig verder. ''Bill, ik meen het! Ik maak me zorgen!''. ''laat me gewoon met rust!! Vergeet me!! Ga terug naar dat stomme hoerenhuisje!! Misschien krijg je nog een baan aangeboden!! Kan je het werk doen dat je het liefst doet, is dat niet leuk?!''. Ik klik op het rode telefoontje en gooi mijn telefoon tegen de muur aan.
bedankt voor jullie reacties! <333

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • xHellzYeah

    Sukkel...

    1 decennium geleden
  • sponscake

    JIPPIE PARTY DRUGS!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Glambert

    o ow:S

    Super;)

    heel snel verder!!!

    xx C

    1 decennium geleden
  • Jacqlijntje

    Nou dit gaat goed zo met z'n tweeën, er moet wat gebeuren

    snel weiter

    x-x-x Jacqueline

    1 decennium geleden
  • Liesjje

    NIET DOEEN BILL!!!! Je verpest het voor jezelf en Tom!!! en nu vooral niet meegaan met Irene!! maar naar huis gaan en naar TOm!!!!!
    Xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen