Foto bij #01

mijn vinger gleed langs de bladzijdes van de telefoongids maar vond maar niet wat ik zocht.
''Ik denk niet dat zulke dingen hier in staan Zayn.'' Riep ik naar mijn beste vriend die het internet al afzocht om te vinden wat we zochten. Zuchtend sloeg ik het dikke boek dicht, als teken dat ik het opgaf en schoof mijn stoel naar achter om op te slaan. ''Ik ga eten koken, roep maar als je iets gevonden hebt.'' Ik schoof mijn stoel maar kreeg nog niet eens de tijd om naar de keuken te lopen. ''Kom kijken!'' Razendsnel draaide ik me om naar Zayn die zijn vinger had uitgestoken naar het beeldscherm en er met groten ogen naar keek alsof hij een spook had gezien. Meteen stond ik naast hem en al snel werden ook mijn ogen groot.
ik had nog nooit zo'n knap iemand gezien in een politie-uniform. ''Dit word hem.'' piepte ik terwijl ik mijn ogen over het beeldscherm liet gaan. Niall zou eens moeten weten wat hem te wachten stond op zijn verjaardag. ''Hier staat het nummer.'' Zayn wees met trillende handen het nummer aan maar ik schudden meteen mijn hoofd. ''Jij belt hoor, ik moet koken!'' en voordat hij ook maar enige tegenspraak kon geven snelde ik de keuken al in.

''Gaan we dit echt doen?'' Zayn stond al die tijd naar het nummer in zijn telefoon te kijken en giechelend knikte ik terwijl ik nog wat in de pan met saus roerde. ''Het is voor een goed doel.'' ik durfde Zayn niet aan te kijken want ik wist zeker dat hij dan meteen de telefoon in mijn handen zou duwen. ik hoorde een diepe zucht en daarna het gepiep van een over gaande telefoon. Meteen draaide ik me om en staarde naar de mobiel die nu op het keuken aanrecht lag. ''Met politieagent Styles.'' een hese, iets diepe stem klinkt door de keuken en Zayn en met grote ogen kijk ik naar Zayn die me hulpeloos aankijkt. Meteen schut ik mijn hoofd en schuif ik de telefoon iets zijn kant op. ''Ja, hallo met Zayn. ik, uhm, wilde u graag boeken voor komende zaterdag als dat kan.'' stotterde de arme jongen. ik moest me inhouden niet in de lach te schieten en beet op mijn lip om aandachtig verder te kunnen luisteren. ''Dan heeft u geluk, want er heeft net iemand afgezet.'' ik kon de link niet helemaal leggen tussen de persoon op de foto en de fascinerende stem en het maakte me een beetje onzeker of we er wel goed aan deden dit te doen. Straks stond er opeens een vieze oude man voor de deur.
''Het adres kunt u doorsturen via de sms, de prijzen kunt u vinden op dezelfde pagina als waar u het telefoonnummer vandaan heeft en u kunt u keuze meesturen met het adres net zoals de tijd.'' even keek ik naar Zayn en stormde daarna meteen terug naar de computer om de pagina nog eens af te zoeken. En inderdaad, onder in de rechter hoek stonden de prijzen. Het zou een dure grap worden, maar hopelijk wat het, het helemaal waard.

Reageer (4)

  • loveyou1D

    super!

    1 decennium geleden
  • Nyara

    I like it c:

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    Holy shit. Dit is perfect.

    1 decennium geleden
  • StillTheOne

    Verderrrrrrr xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen