Foto bij 90.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (26)

  • harrystylesO

    ik ben het eens met AVOCADOMALIK. alles wat ze zegt klopt gewoon. maar ik ben ook niet zo'n fan die op twitter tegen ze zegt: NOOOOO!!! ofzo weet je wel. ik ben ook blij voor harry maar ik gun het taylor gewoon niet.

    1 decennium geleden
  • harrystylesO

    ik hou niet van taylor. begrijp me niet verkeerd: het is niet omdat ze met harry date ofzo maar omdat ik haar gewoon niet uit kan staan

    harry heeft zelf gezegt dat het niks voorstelde en dat taylor hand-in-hand wou lopen om de paparazzi voor de gek te houden. yeah right taylor.
    het spijt me echt harry, maar ik denk niet dat ze bij elkaar passen en Harry kennende is Taylor niet de goeie vriendin voor hem.

    Ik hou van je harry, maar ik geef ze hoogstens een maand.

    1 decennium geleden
  • Leoniex

    Haary + Taylor? idk. Vind Taylor heel leuk & vind dr muziek ook super, maar weet niet of het een 'goed' stel is, maarjaa, wie zijn wij om daarover te zeuren? ;p
    oehh een engelse quote? what about: 'Everything that happens is from now on'. (gejat van Ed haha. I LOVE ED :D)
    offff; 'everything you do, do it with a smile'?
    oke ik weet niks, I'll think about it!
    ik ga verder lezen (:
    lots of love,

    1 decennium geleden
  • Sannex

    Ik weet niet,,,, ik hoop niks ik heb niks tegen taylor hoor, maar ik weet niet....
    Maarja sowieso superleuk..
    Ben ook niet zo'n soort fan die alles gaat verpesten..

    1 decennium geleden
  • Overflow

    1) Het is niet zeker of ze samen zijn, het is misschien gewoon een publiciteitsstunt. 2) Ik zou me eerder zorgen maken om Harry's hart als ze klaar is om naar de volgende te gaan en daarna zijn reputatie weer negatief maakt als ze een gemeen kutlied over hem schrijft over dat hij een eikel is wat dus nergens op slaat.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen