Rachel Berry
Verliefd kijk ik naar Finn, dat was zo lief hoe hij het zei.
Natuurlijk zou ik nooit vallen op een baviaan of wat, ik was gelukkig met Finn en om hem nou zomaar te laten vallen, nee dat stond niet op de planning.
Ik glimlachte naar hem "je bent te lief voor me" zeg ik zacht en druk een kus op zijn wang.
Ik zucht even als ik mijn blik richting de Glee tafel laat gaan en ze allemaal vrolijk zie praten.
Ik was dus inderdaad in hun ogen een kreng die haar zin wou. Ze vonden het niet eens erg!, zelfs Kurt niet.
Ik bijt even op mijn lip en ik zie Finn bezorgd kijken.
"ik begrijp nog steeds niet wat je in me ziet " mompel ik.
Ik zie Finn opkijken "Rachel, je bent knap, sexy lief gewoon alles" zegt hij met een glimlach.
Weer een zucht van mijn kant. Aan wat had ik hem verdiend. Ik was het meisje dat haar zin zou en moest hebben, bitchie deed en niet eens normaal tegen haar ex kon doen. Maar schijnbaar had hij een blok voor zijn kop en zag hij dat niet, of hij wou het niet zien.
Hij kon zoveel beters krijgen, neem nou Quinn, lief, bezorgd, betrouwbaar, super slank, blond met blauwe ogen en knap.
En dan ik niet slank, niet blond met blauwe ogen, niet lief voor andere of bezorgd en zeker niet betrouwbaar. Kijk maar naar de keren dat ik naar Jesse rende.
Misschien als ik slanker was dan zou ik Finn begrijpen
.

"liefie waar zit je met je gedachte?" Finn zijn stem haalt me uit gedachte. "ik eh was aan het dagdromen" verzin ik snel.
Kijk dit bedoelde ik met niet betrouwbaar. Over de kleinste dingen loog ik. Over dat ik mijn moeder niet mistte, zeker wel het liefste wou ik naar Vocal rennen en haar vragen of ze nog weet wie mijn echte vader is. Ik loog zelfs over wat ik dacht, bang dat als ik het zou zeggen dat hij het zou zien, zou merken dat ik gelijk had en hij me achter zou laten en weer bij Glee gaat zitten. Ja ik was echt egoïstisch, ik loog bang dat mijn vriend de waarheid zou opmerken en weg zou lopen om met een knappe blondine weg te lopen en te zoenen voor mijn ogen. Van binnen wist ik wel dat hij dat heus niet zou doen. Zo zat Finn gewoon niet in mekaar, hij zou rekening met mij houden en misschien het zelfs uit medelijden uitmaken met Quinn, omdat hij wist dat ik dan hoopte op een nieuwe kans.
Ik zie Finn naar me kijken "ik ga even naar Mr. Shue even wat vragen" zegt hij zacht en geeft me een kus op mijn voorhoofd.
Ik knik even en pers er met moeite een glimlach uit.
Hij gaat vast vragen of hij weer terug mag bij Glee.....

Will Shuester
Ik zit in de stoel van mijn kantoortje met de deur dicht en de ramen dicht.
Wat was er in hemelsnaam met Finn en Rachel allemaal aan de hand. Ik had wel gemerkt dat het met Rachel al een tijdje minder gaat, aangezien ze steeds minder solo's nam. Ik hoor geklop en zeg snel "binnen" De deur gaat open en Finn loopt naar binnen. "Mr. Shue ik wil met u praten over Rachel en Glee" zegt hij zacht.
Ik maak het gebaar dat hij mocht zitten en kijk hem aan. "wat is er in hemelsnaam aan de hand Finn. Wat moet ik zonder jullie. Jullie wisten iedereen op te peppen en jullie zijn het mooiste zangkoppel van Glee" zucht ik en kijk hem aan. "Weet u wat het is, met Rachel weet ik het allemaal niet maar daar ga ik achter komen. Maar het zit me gewoon dwars wat ik toen straks gezegd heb. Rach stond voor iedereen klaar, ook toen Santanna uit de kast kwam terwijl Santanna haar de huid vol scheld en voor alles noemt, bij Quinn hetzelfde en dan nog doen ze zo. Zien ze niet dat zij mensen nodig heeft. Ik snap het gewoon niet meer." hij kijkt wanhopig naar zijn handen. "Ik ga vanmiddag eens goed praten met ze in de hoop dat ze normaal kunnen doen, dat met Jesse ik kan hem moeilijk hierdoor uit Glee zetten " zeg ik zacht, als ik zie dat Finn wilt protesteren ga ik verder. "maar wat hij toen haar heeft aangedaan kan een reden zijn. Ik doe er alles aan om Rachel terug te krijgen met jou" Ik glimlach zwak naar hem en hij glimlacht terug. "ik beloof u dat ik mocht ik er iets uitpulken dat ik u het laat weten" hij glimlacht en loop weer weg. Vervolgens loop ik snel naar Emma's kantoortje. Ik zoen haar op haar mond en kijk haar aan."ik heb je nodig Emma" glimlachend kijk ik haar weer aan "Er is iets met Rachel, toen Jesse kwam stapte ze uit Glee en Finn ook. De laatste tijd doet ze minder moeite voor de solo's" leg ik haar uit. Ik keek vertederend naar de frons tussen haar wenkbrauwen omdat ze nadacht. "Weet je of er thuis iets afspeelt, of misschien met die biologische moeder. Ik bedoel het zou moeilijk voor haar kunnen zijn. Ze houd van haar vaders maar tegelijk ter tijd dat ze met haar moeder iets wilt doen, het is en blijft haar echte moeder. Het is zwaar voor haar dat zeker" leg ze even aan me uit en ik knik. "dat zou kunnen ja. Ik wil binnen kort vragen of Finn met me iets voor haar wilt zingen zodat ze weet dat ze niet alleen voor haar problemen staat" Emma knikt enthiosiaste waardoor haar rode krullerig haar heen en weer gaat. Ik geef haar nog een kus en zeg haar gedag voor ik wegloop. Richting mijn eigen kamertje. Ik starte mijn computer op en begon te zoeken naar een geschikt nummer om te zingen voor Rachel voor hulp te geven.

Reageer (2)

  • HiIson

    Ik dacht eerst dat Finn Emma zoende, maar het was Will POV. (A)

    1 decennium geleden
  • xsahara

    Snel verder !<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen