Hier komen de soldaten te staan die op dit moment in het spel zitten. Als ze sterven zullen ze naar een apart topic gaan. Ik zal updaten met hoeveel kills ze hebben :P Wie ook een soldaat aan wil maken dat hier doen.


Naam: Joe Jaeger
Leeftijd: 35
Nationaliteit: Amerikaan
Oorspronkelijke Eenheid: US Navy SEALs
Achtergrond: Op zijn 18e ingeschreven voor het Amerikaanse leger, op zijn 26e gekwalificeerd voor de SEALs. Is een expert in het gebruik van zware wapens en explosieven, twee dingen waar hij heel erg van houd (misschien wel te)
Stond op het punt om gepromoveerd te worden tot NCO toen hij werd toegelaten tot XCOM. Was de enige overlevende van Delta squad en daarmee de eerste en enige tot nu toe die een gevecht met de aliens heeft overleefd.


Naam: Dimitri 'de tank' Rasholnikov
Leeftijd: 34
Nationaliteit: Russisch
Oorspronkelijke Eenheid: Spetsnaz
Uiterlijk: Dimitri is een grote man. Lang, zo rond de 1.87 meter en ook redelijk breed, gezien zijn spiermassa. Hij heeft donkerbruin haar, military cut en heeft zo ongeveer een permanente stoppelbaard. Hij heeft lichtgrijze ogen. Hij heeft een litteken in zijn gezicht dat schuin op zijn linkerwang staat en zijn neus is al zo vaak gebroken geweest, dat hij de tel kwijt is geraakt. Hij heeft wél al zijn tanden nog!
Hij heeft talloze littekens, verspreid over zijn hele lichaam. Kogelwonden in zijn armen, benen, rug, gewoon torso en verscheidene grotere littekens. Daarnaast heeft hij op zijn rug een grote 'Death before dishonor' tattoo, min of meer zijn motto. Naast 'just kill every motherfucker that tries to kill you' dan.
Kleur Pantser: Donkergrijs.
class: Assault
Achtergrond: Dimitri komt uit een groot gezin, 5 kinderen. Hij is de tweede zoon, heeft een oudere broer, een jongere broer en twee jongere zussen. Er is eigenlijk nooit twijfel over geweest dat hij het leger in zou gaan. Alle mannelijke leden van zijn familie zitten al vier generaties lang in het leger.
Het moment dat hij de goede leeftijd bereikt had, heeft hij de toelatingsexamens gedaan en die gehaald. Het was niet alleen dat hij moest, maar ook dat hij echt wilde. Hij heeft zich altijd 100% ingezet en dat heeft overduidelijk zijn vruchten afgeworpen. Hij heeft overigens nog nooit een echt serieuze relatie gehad en heeft daar geen behoefte aan ook. Seks, drank en Anja (his shotgun, hij heeft haar vernoemt naar zijn moeder. And that says something about his mother's personality ) zijn genoeg voor hem. Niet dat hij nou zo vaak drinkt, alleen wanneer de situatie het toelaat. En zelfs dan drink hij niet zoveel dat hij niet meer kan functioneren (Nu heeft hij het uithoudingsvermogen van een walvis als het gaat om alcohol en moeten er behoorlijk wat flessen vodka doorheen gaan voordat hij daadwerkelijk dronken is). Hij is gewend aan het leiden van verliezen, in zijn mening is elk verlies er één te veel, maar kunnen ze helaas nooit geheel uitgesloten worden.
Dimitri kan vloeiend Engels spreken, al kun je wel afleiden dat hij Russisch is. Zijn accent is niet heel dik, maar het is zeer zeker aanwezig en niet te verwarren met een andere nationaliteit. Dat is daarnaast de enige taal waar hij echt mee uit de voeten kan. Hij heeft ooit geprobeerd Duits te leren, dat was een behoorlijk drama.
Persoonlijkheid: Om het simpel te zeggen: Hij is een sarcastische klootzak. Sarcasme is zijn manier om met alles om te gaan. Pijn, verdriet, ruzies, stupiditeit en de omgang met mensen in het algemeen. Hij heeft een vooraanstaande hekel aan snipers en zijn hobby is dan ook in een team de snipers goed te stangen. Waar hij verder niet tegen kan, zijn mensen die het idee hebben dat ze alles kunnen flikken, the typical bitches.
In principe heeft hij respect voor iedereen, diegene moet dat alleen maar hooghouden. Het feit dat hij bepaalde personen niet mag of bepaalde classes niet zo hoog in het vaandel houdt, betekent dan ook niet dat hij geen respect voor ze heeft. Het is voor hun gewoon een tikkeltje moeilijker om dat respect vast te houden. Daarnaast hecht hij veel waarde aan eer, zoals zijn tattoo misschien wel weg heeft gegeven. Eer hangt echter niet vast aan hersenloos bevelen aannemen.
Dimitri is een persoon dat stevig met twee benen op de grond staat. Hij relativeert alles, maar houdt er wel aan vast dat een situatie pas goed beoordeelt kan worden als je je ook daadwerkelijk in de strijd bevindt. Vanuit daar kun je volgens hem verder werken. Hij is een snelle denker en is zeer goed in zichzelf aanpassen aan situaties. Lukt het één niet, heb je geen tijd om teveel stil te staan bij het ander, dus je doet gewoon.
Hij heeft trouwens de neiging om iedereen bijnamen te geven. Hell, the guy names his shotgun, so he also gives people nicknames. Sommigen zijn beledigend, anderen getuigen van bewondering en respect. (Als hij je 'princess' noemt, dan kun je er vanuit gaan dat het beledigend is

Invallers:


Pinkie Pie!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen