5 maart 2015:
Ben nu officieel leider van het XCOM project. Laten we wat nuttigs doen in de tijd die we hebben. Eerste satelliet gelanceerd boven onze basis in de VS. Als het goed is moeten ze UFO's kunnen detecteren.

6 maart 2015:
De eerste krachtcentrale is online. We zijn nu niet meer afhankelijk van de buitenwereld voor stroom.

9 maart 2015:
Onderzoek naar de wapenfragmenten van de aliens is compleet. Doctor Vahlen heeft een schokkende en totaal onverwachte ontdekking gedaan: De technologie van de aliens is superieur aan de onze! Het is ze tenminste gelukt om een hulpsysteem te bouwen voor onze eigen wapens, gebaseerd op wat ze vonden in de wapenfragmenten. Hiermee zullen onze rekruten gerichter kunnen schieten. Dat is mooi, want ik heb ze bezig gezien op de range: Het was diep bedroevend. Zijn soldaten die een olifant niet kunnen raken als ze ernaast staan werkelijk de besten van de wereld? Doctor Vahlen zal nu de lijken van de dode aliens onderzoeken.

13 maart 2015:
Eerste UFO gespot met behulp van onze satelliet. Die dingen werken! Onmiddelijk de Raven wing 1 erop af gestuurd, een groep van 2 Ravens.


Audio fragment eerste contact:
Piloot 1: "Raven wing 1 hier, we hebben zicht op de UFO. Damn, het is gewoon een vliegende schotel- WHOAH"
*sissend geluid, ruis*
Piloot 2: "Raven 1-1 is geraakt! Dat ding kan 180 graden achter zich schieten!"
Piloot 1: "Ben een stuk vleugel kwijt, ik kan nog vliegen."
*geluid van raketten die locken op de UFO*
Piloot 1: "Ik heb target lock, ik ga vuren."
Piloot 2: "raketten onderweg."
Piloot 2: "Er word weer geschoten!"
*ruis*
*gedempte explosie*
Piloot 1: "De UFO is geraakt door beide raketten en gaat neer."
Piloot 2: (Rustigere stem) "De UFO's zijn taai maar niet wendbaar. Ze kunnen wel achter zich schieten, wat gevaarlijk is. We zullen doorgeven wat we weten aan Raven wing 2. Raven wing 1 keert terug naar basis."


Applaus volgt voor de piloten. Eerste succes! De UFO bleek vreemd genoeg nog in 1 stuk te zijn. Onmiddelijk een team er op af gestuurd.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen