"Strike 1 heeft toestemming om aan te vallen."


We waren geland in een vrachtwagen depot. Heel veel dekking, maar ook hele korte afstanden. Garrus vond dat niet leuk: "Ik geloof niet dat ik hier veel aan mijn sniper rifle ga hebben, Joe"
"Daarvoor is een trailer. Klim daarop en dek ons vanaf daarboven."
Hij gehoorzaamde. De sniper was nog maar halverwege toen hij riep dat hij vijanden zag. Ik vloekte en stuurde Shy naar voren en beviel haar een granaat te gooien. Het werd een perfecte worp, precies in de trailer waar de sectoid zich verstopte.


Een explosie later en hij was dood. We bleven in dekking, want Garrus riep dat er nog eentje zat. De sectoid kwam naar voren rennen om te schieten, maar werd al snel neergemaaid door mij, Garrus en Lebedev..

We herlaadden en liepen langzaam naar voren. We kwamen weer aliens tegen. Ik schoot maar miste, waarna Garrus schoot.


Hij raakte wel. Ik en Lebedev renden naar voren en ik opende het vuur. Fluttershy liep om en schoot van opzij naar een sectoid die niet in dekking zat maar mistte helaas.


Lebedev gooide een rookgranaat zodat hij en ik verborgen waren in de rook.


Beiden partijen waren nu ingegraven. We moesten op de een of andere manier de impasse doorbreken.


Fluttershy begon weer te schieten, ik dook weg in dekking en herlaadde. Toen ik opkeek zag ik een van de sectoids neergaan.


Garrus schoot de Sectoid voor hem neer, waardoor er nog 1 alien overbleef. Lebedev rende naar voren en schoot, waarna ook de laatste alien stierf. We hadden gewonnen! Zonder gewonden of doden!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen