21 maart 2015:
De satelliet die ik liet bouwen is eindelijk af. Satelliet is gelanceerd boven zuid Amerika. Heb onmiddelijk nog een nieuwe satelliet laten bouwen. We hebben nog niet de benodigde computers om de satelliet te ondersteunen, maar het duurt toch nog een flinke tijd voor we hem kunnen lanceren. Ook heb ik twee interceptors naar Zuid Amerika gestuurd zodat ze kunnen neerschieten wat gedetecteerd word.

24 maart 2015:
De officierenschool is eindelijk klaar. Heb geinvesteerd in training voor onze dokters en vergroting van de Skyranger, zodat we nu een extra soldaat mee kunnen sturen en onze soldaten sneller herstellen.

27 maart 2015:
Soldaat Dimitri is hersteld van zijn verwondingen en zal weer kunnen meedoen aan missies. De satelliet boven Brazilië is inmiddels in positie en de interceptors zijn gearriveerd.

29 maart 2015:
Onderzoek naar de Arc Thrower is voltooid. We kunnen ze nu gaan produceren. Heb bevolen om de gevangenis te bouwen. We zulen proberen een alien te vangen.

31 maart 2015:
De Raad der Naties heeft onze resultaten bekeken. Ze zijn zeer onder de indruk met onze resultaten. Ik ben blij, want dit betekent dat we meer geld binnenkrijgen waardoor we meer projecten kunnen voltooien. Dit komt goed uit. Wou alleen dat ze ons ook ingenieurs stuurden, ik heb meer ingenieurs nodig.
De lift naar een verdieping lager is ook voltooid. Ben onmiddelijk begonnen de hele verdieping uit te graven. Met dit geld kunnen we generators en satelliet uplinks bouwen waardoor we meer satellieten de lucht in kunnen sturen.

4 april 2015:
Er zijn berichten binnengekomen over aanvallen door aliens. Ik zal mijn troepen naar Argentinië sturen. Operation Red Grave gaat van start.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen