4 april 2015:
Onderzoek naar de materialen die de aliens gebruiken is voltooid. De aliens gebruiken ingewikkelde materialen die onze wetenschappers niet volledig kunnen doorgronden, laat staan dat ze die materialen kunnen namaken. Het is ze echter wel gelukt een licht beschermend vest te ontwerpen wat onze soldaten kunnen dragen onder hun gewone pantser voor extra bescherming.

5 april 2015:
De alien gevangenis is voltooid, evenals de eerste lichting Arc Throwers. Hopelijk is doctor Vahlen capabeler dan ze lijkt.

9 april 2015:
We hebben grote delen van het steen onder onze basis uitgegegraven. Ik heb bevolen dat mijn mannen een generator gaan bouwen. Daarna zal ik proberen om ergens het geld vandaan te schrapen om een nieuwe satelliet uplink te bouwen zodat we de satelliet die binnenkort voltooid is de lucht in kunnen sturen.

10 april 2015:
Een UFO gespot boven de VS. Groter dan de vorige. Raven wing 2 erop af gestuurd. Raven 2-1 is neergegaan, Raven 2-2 is zwaar beschadigd teruggekeerd naar basis. Raven wing 1 onmiddelijk daarna erop afgestuurd. We kunnen misschien niet 1 op 1 winnen, maar in dit geval hebben wij superieure aantallen. Dmitriy Lebedev en Dimitri Rasholnikov zijn bewapend met arc throwers. Operation Lazy Whisper is van start gegaan.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen