10 april 2015:
Doctor Vahlen is extatisch. In een keer heeft ze zeer geavanceerde computers, een levende alien en een paar ton aan buitenaardse metalen. En een wonderlijk apparaat, een soort kristal die zeer magnetisch is. Dat is alles wat er over is van het wezen dat op de brug was, een Outsider zoals onze mannen hem hebben omgedoopt. Ze kan er alleen weinig mee en snapt niet wat ze ermee moet. Geweldig.


Doctor Shen is naar me toegekomen. hij heeft de bevindingen van Vahlen bekeken en is tot de conclusie gekomen dat het een antenne is. Het ontvangt een signaal van ergens, en blijkbaar is dat genoeg om een dergelijk wezen te vormen. Het klinkt fascinerend. Misschien kunnen we het signaal traceren? Doctor Shen zegt dat we dat op dit moment nog niet kunnen, niet tot het hem is gelukt de beveiliging te kraken. Hij zal wel de satellieten afstemmen op het signaal.

13 april 2015:
Squad leider Joe Jaeger is genezen en klaar voor een gevecht. Hij zal de leiding overnemen van Dimitri.

16 april 2015:
Weer een aanval, in India. Er is een gelijktijdig aanval in Frankrijk. Ik weet dat degene die ik niet help waarschijnlijk uit de Raad der Naties zal stappen. Wie zal ik helpen?
Na een uur nadenken besloot ik India te helpen. Wat zij ons te bieden hebben is meer. Ik weet dat ik hiermee de Fransen verdoem. Wij zijn hun enige kans. Als zij besluiten zich terug te trekken uit de raad zijn ze verloren.
Operatie Blinding Daze gaat van start.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen