"Strike 1 heeft toestemming om aan te vallen."
Alweer een begraafplaats. Mijn eerste missie sinds mijn bijna dood ervaring en ik zit weer op een begraafplaats. Niet leuk.

We hebben nauwelijks een paar stappen gezet of we zien onze vijanden. Ze openen onmiddelijk het vuur op House. Hij word geraakt en zakt hijgend weg in dekking.


Ik geef dekkingsvuur zodat ze niet nog meer op hem schieten. Dimitri rent verder via de linkerflank maar komt nog meer aliens tegen, zonder dat er dekking in de buurt is.


"Oh fuck!"
Zij zoeken ook dekking. Ik trek mijn rocket launcher te voorschijn en schiet vier van hen neer.

"Boom! Bwahahahah!"
Ik weet dat Dimitri heel erg dood is tenzij we de floaters die voor hem staan kunnen neerschieten. Ik beveel Garrus dan ook onmiddelijk om dat ding neer te schieten. De sniper gehoorzaamt maar al te graag en schiet, waarna de floater in vlammen uiteenspat.
[url=]

[/url]

"Bah, ik had je hulp niet nodig!" hoor ik Dimitri schreeuwen.

Applejack rent naar House toe en begint hem bemoedigend toe te spreken terwijl ze hem geneest. Ondertussen zit Dimitri zwaar in de problemen, als de tweede floater en de overgebleven sectoid op hem beginnen te schieten.


Hij slaagt er echter in om alle projectielen te ontwijken. Hij rent naar voren om de sectoid te verdoven maar het mislukt.
"Argh, als je ze het meest nodig hebt!"
Vloekend beveel ik al mijn squad leden om het vuur te openen op de sectoid. Dimitri staat nu zonder dekking naast de sectoid. Garrus is de eerste. Met geweldige precisie schakelt hij het wapen van de floater uit.
"Je hebt zometeen nog een kans! Verdoof dat ding!"
House opent het vuur op de sectoid maar mist. Applejack is de volgende en zij slaagt erin het ding uit te schakelen.
Blijft er een floater over, gelukkig met een niet-werkend wapen. Van rechts komen er nog drie sectoids aan rennen. Garrus schiet er al snel eentje neer.
Dimitri trekt ondertussen weer zijn Arc Thrower tevoorschijn en verdooft de floater.


Nu zijn er nog twee sectoids. Sectoids zijn op zich niet zo heel gevaarlijk...
"House! Naar voren jij, verdoof die sectoids!"
Ik weet dat hij niet echt aanvallend is ingesteld, maar hij is de enige met een nog functionerende arc thrower.
Ik geef hem dek hem door mijn machinegeweer helemaal leeg te schieten. De aliens proberen op mij te schieten maar missen.


House blijft verder rennen. Er zijn nog twee vijanden. We moeten een van hen levend vangen. Gotta catch 'em all. Ik ren ook naar voren en gooi een granaat. Het verwond de sectoid maar dood hem niet. Garrus maakt hem af. House blijft naar voren rennen, Dimitri komt achter hem aan.

De sectoid schiet en alweer is House het doelwit. Hij besluit (terecht) dat zijn eigen leven belangrijker is dan een gevangen alien en schiet terug, waarbij hij de sectoid dood.

succes!


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen