Foto bij #03

Het was klaar. Niall was huilend naar zijn kamer gerent en Liam er achteraan. ''Het spijt ons.'' piepten Zayn die zijn ogen had neergeslagen. Als ik niet zoveel had gedronken had, had ik me waarschijnlijk ook niet goed gevoeld bij dit alles, maar het enige wat ik nog kon, was met open mond naar de jongen zijn blote borstkast kijken, die langzaam weer werd bedekt door zijn blouse die hij dichtknoopten. ''Het geeft niet, het gebeurt wel vaker.'' glimlachte de jongen, en zijn hese stem drong diep tot me door. ''Aangezien we je voor een uur hebben gehuurd wil ik wel zo'n stripbeurt van je.'' viel ik nonchalant met de deur in huis. Ik keek weer op en zag in mijn ooghoeken dat Zayn me met open mond aanstaarden. ''Dat meen je niet toch?'' piepten hij en ik keek hem met mijn grote ogen aan. ''Jawel. en jij hoeft daar niet bij de zijn.'' giechelde ik zachtjes en sprong op van mijn stoel, waarna ik wankelde en me vast moest houden aan de tafel om niet om te vallen. ''Kom.'' piepten ik en zonder ook maar af te wachten wat de jongen er zelf over te zeggen had, had ik zijn hand al vast gegrepen en trok hem mee naar boven. we betaalden hem immers gewoon.
ik opende de deur van mijn slaapkamer en knipten het licht aan en gelukkig sloot de jongen uit zichzelf de deur. het slot werd omgedraaid en de rillen liepen over mijn rug. ''Jij zegt ook niet veel he?'' vroeg ik de jongen die al naar de stereo liep en zijn telefoon aansloot. ''Ik hou meer van daden.'' de muziek ging aan en terwijl hij me strak aan bleef kijken liep hij naar me toe. Je kon zo zien dat hij dit vaker deed, want er was geen enkel treken van onzekerheid te zien.
Zonder waarschuwing duwde hij me naar achter tot ik tegen het bed aankwam en ik erop geduwd werd. Nu was ik degene die zelf niet zoveel meer te zeggen had want mijn adem stokte in mijn keel en mijn hartslag was zo omhoog gepompt dat ik hem bijna door de muziek hen kon horen. ''Zenuwachtig?'' de jongen keek me onderzoekend aan en de grijns op zijn gezicht werd groter. Zijn lichaam bewoog op de muziek mee terwijl zijn smalle vingers de knoopjes van zijn blouse voor de tweede keer deze avond weer begonnen los te knopen. langzaam knikten ik en moest me inhouden de jongen niet zelf met alle geweld van zij kleding te ontdoen. zijn krullen zwiepte rustig heen en weer en ik kwam tot de conclusie dat echt alles aan deze jongen aantrekkelijk was. de blouse gleed langzaam van zijn schouder af en hij zetten een voet naast me op het bed. De manier hoe hij zijn eigen bovenlichaam begon te strelen en de blik waarmee hij me aankeek deden me ongelijkmatig ademhalen en de druk op mijn buik betekenden niet veel goeds. of juist wel..
''Dit vind je wel leuk he?'' volgens mij werd de grijns op zijn gezicht met de seconde groter en voelde ik mezelf steeds kleiner worden. Langzaam knikte ik mijn hoofd weer en keek ik aar zijn lippen die hij even nat likten.

Reageer (7)

  • SuperrCarrot

    Dit is echt O.o
    Briljant gewoon, echt briljant

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    snel verder!

    1 decennium geleden
  • Justme96

    yeahhhhhh
    I love it
    please snel verder!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • Nyara

    Ik houd van dit verhaal.

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Asdfghjlk. Ja. Kriebels.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen