22 april 2015:
Het onderzoek naar de wapens van de Aliens is voltooid. Doctor Vahlen heeft eindelijk iets nuttigs gevonden: Het is haar gelukt om prototypes van lasergeweren en pistolen te maken. Beiden zijn doorgestuurd naar engineering. Als ik geld had zou ik onmiddelijk een stel maken. Helaas heb ik geen geld.
De laserwapens schijnen heel erg acuraat te zijn en hoeven maar weinig te worden herladen. Het laserpistool werkt met een oplaadbare accu die enkele honderden schoten kan afvuren. Deze hoeft dus nooit te worden herlaad.
Nu we geavanceerdere wapens hebben word het tijd voor geavanceerder pantser.

29 april 2015:
De satelliet uplink is voltooid. De satelliet die we nog hadden liggen is gelanceerd en is nu onderweg naar Argentinië. Als dank voor onze hulp hebben de Zuid Amerikanen ons hulp gestuurd. Biologen uit de Amazone, zeer ervaren in het in kaart brengen van nieuwe levensvormen. Zij kunnen ons helpen met het ontleden van de aliens. En een zeer... aparte gift. Een vijftal mannen met een interessant verleden waar ik maar beter niet naar kan vragen. Zij zullen ons helpen met het verhoren van de aliens. Ik heb ze aan het werk gezet en verwacht over enkele dagen...


Huh. Dat was snel. De uitslagen zijn binnen. Als eerste het verhoren van een sectoid. De methodes om het wezen te verhoren waren volkomen anders dan alles wat we tot nu toe hebben geprobeerd: De wetenschappers die het wezen verhoorden hebben enkele hersenprobes die meegebracht waren door de Zuid Amerikanen ingebracht in de hersenen van de sectoid. Daarmee lukte het ze om, binnen enkele uren, zijn gedachtepatronen te ontwaren. Het gaf een heleboel informatie die nog niet volledig helder is. De sectoids schijnen echter heel goed te weten hoe hun wapens werken, iets wat de wetenschappers mee kunnen nemen in hun onderzoek.


Bij de autopsie van verschillende sectoids bleken ze genetisch volkomen identitiek te zijn. Het zijn klonen, ongetwijfeld gemaakt via genetische manipulatie. Doctor Vahlen had gelijk. De hersenen van het wezen zijn enorm, en bevatten verschillende elektronische implantaten. Het wezen is fragiel en sterft snel, iets wat we al wisten. Doctor Shen kan de implantaten gebruiken om computers te maken voor onze piloten waarmee ze beter zullen kunnen richten.


Het verhoor van de floater was ook interessant. Het wezen is niet zelfbewust en niet intelligent, alleen in het bezit van enkele basale instincten. Hierdoor hebben we niet veel gehad aan het verhoor zelf. Aanverwante onderzoeken hebben echter wel nuttige informatie opgeleverd: De floater kan zelf bepalen hoe krachtig de motoren (die onderdeel zijn van zijn lichaam) zijn, via een neurale link. Wat we hier aan hebben weten we nog niet. Wel kunnen we nieuw pantser baseren op het metaal data de floater in zijn lichaam heeft zitten als we het aanpassen naar het menselijke lichaam..


De organische delen van floaters werken perfect samen met de elektronische delen, zonder rejectie. De modificaties aan het lichaam van het wezen zijn diepgaand en ongetwijfeld pijnlijk. De wezens bevatten ook een pompje met een krachtige pijnstiller, waarschijnlijk om die reden. Interessant is dat het pompje word gedeactiveerd door een hormoon dat dezelfde functie bij hen vervult als adrenaline: Als een floater in een gevecht geraakt stopt de pijnstilling, waardoor het wezen waarschijnlijk gek word van de pijn en daarom zo woest is.


De Thin Man... Wauw. Het wezen lijkt niet alleen erg menselijk, maar het is ook in staat om verschillende aardse talen te spreken. Dit maakte het verhoor een stuk makkelijker, hoewel het wezen taai was. We zijn er achter gekomen dat het wezen ook een belangrijke rol speelt in de besturing van UFO's, kennis die we zeker kunnen gebruiken bij het ontcijferen van UFO technologie.


Ze lijken op een man van ongeveer 35 jaar, twee meter lang en 80 kilo zwaar. Hoewel het van buiten dus menselijk lijkt (met uitzondering van de gouden reptielachtige ogen) is het van binnen duidelijk buitenaards, met onder andere gesegmenteerde botten die het een wonderbaarlijke lenigheid geven. Een groot deel van de thorax van het wezen word ook gebruikt voor gifzakken. Doctor Shen is tot de conclusie gekomen dat het gif mogelijk gebruikt kan worden om onze medkits sterker te maken.


Chrysalids zijn de vreemdste wezens van allemaal. Ze hebben een slank, zwart exoskelet, zijn drie meter lang en twee meter hoog. Een aanval van hun is altijd fataal, maar vreemd genoeg ook belangrijk voor hun reproductie: Als een mens word gebeten word een embry ingebracht, dat de controle overneemt over de mens. Binnen enkele minuten zal het lichaam sterven en barst de Chrysalid naar buiten.

1 mei 2015:
De Raad der Naties is wederom zeer tevreden met onze prestaties, en zij hebben ons wederom extra betaald. Uitstekend, dit geld komt heel goed van pas. Ik heb onmiddelijk een aantal laserwapens laten maken. Ook worden er drie satellieten bijgebouwd, samen met een nieuwe faciliteit om ze mee te lanceren. Ook heb ik de benodigde uitrusting en training aangeschaft om zes soldaten in het veld te zetten.


Nigerië heeft een verzoek ingediend voor een satelliet, en is bereid een heleboel geld te betalen daarvoor. Dat is iets waar ik geen nee tegen zeg!

2 mei 2015:
Doctor Vahlen heeft nieuw pantser ontworpen, gebaseerd op de bouw van UFO's. Het ziet er niet uit als een vliegende schotel maar is wel zo stevig. Gelukkig hebben we weer geld om daar wat van te laten maken.


Er zijn weer verschillende aanvallen uitgevoerd. Onze troepen gaan naar Port Said in Egypte. Operation Vengeful Prophet gaat van start.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen