6 mei 2015:
Ik heb een van de satellieten die we nog hadden liggen gelanceerd boven Nigerië. De Nigerianen hebben ons als dank een heleboel geld verstuurd, ongetwijfeld verdiend met oplichterij. Maar we kunnen het geld heel goed gebruiken voor nog meer satellieten. We hebben nog geen controlecentra daarvoor maar dat komt later.


De autopsie van de gigantische wezens is inmiddels ook voltooid. De wezens zijn omgedoopt tot mutons. Ze zijn ongeveer twee meter hoog, en zijn bijna alleen maar spier. Verder bezitten ze ook extreem sterke en lichte botten. Ze hebben helemaal geen vet, en zijn eigenlijk 100% ontworpen voor de strijd. Ze vervullen dezelfde functie als een tank: Ze zijn de speerpunt van de aanval, een functie die ze uitermate goed vervullen. Mutons zijn resistent tegen pijn.
Wat ook interessant was is het feit dat ze lichaamsversieringen hebben: Tatoeages en rituele littekens.
Floaters en mutons lijken inderdaad verwant te zijn. Zou het mogelijk zijn dat de mutons de oorspronkelijke wezens waren en de floaters mislukte experimenten?

13 mei 2015:
We hebben een gigantische UFO gespot. Twee Raven wings slaagden er echter niet in hem te slopen, en we hebben hem moeten laten gaan.

15 mei 2015:


Onderzoek naar de Outsider Shard is compleet. Het kristal is inderdaad organisch, maar niet levend in enge zin. Het blijft resoneren in het elektromagnetische spectrum. Bij het vangen van de Outsider verdween het wezen, alleen dit kristal achterlatend, net zoals bij het doden van dit wezen. Echter, door het kristal onder te brengen in een kamer zonder wat voor trillingen of golven dan ook lukte het ons om een signaal te vinden. De eigen toon van het kristal. Hoewel niet precies duidelijk is wat het betekent, vermoeden de onderzoeks en ingenieurs teams dat het kristal een communicatiemiddel is. Het is mogelijk dat de Outsiders, de lichtwezens, niet meer zijn dan een extensie zijn van het kristal.


Doctor Shen gelooft dat we met behulp van het kristal een sleutel kunnen ontwikkelen waarmee we de bron van het signaal kunnen traceren. Doctor Shen heeft het omgebouwd tot iets wat hij "the Skeleton Key" noemt.


Met behulp van de Skeleton Key heeft hij kunnen bepalen dat de aliens dol zijn op wiet en Reggae een basis hebben in het Caribisch gebied. We gaan daar heen.

20 mei 2015:
De Raad der Naties heeft gehoord dat een ingenieur in Londen aangevallen word. De ingenieur was bezig onderzoek te doen naar mogelijk vergiftigde waterbronnen. Het is onze taak om hem veilig te houden en naar de XCOM basis te brengen.

De reddingsmissie, Operation Hot Throne, gaat van start.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen