"Strike 1, jullie hebben toestemming om aan te vallen."


"We zullen ze niet teleurstellen, ze kunnen op ons bouwen!" Garrus maakte de meest afschuwelijke pun die ik ooit gehoord heb terwijl we op de bouwput afliepen. Dit zou moeilijk worden, er was nergens goeie dekking en de snipers hadden ook geen goed zicht. Hadden de snipers maar van die mooie pantsers gehad...

Als we door de bouwput lopen worden we opeens beschoten van drie kanten. De meesten richten zich op Dimitri, die voorop liep. Hij is echter weggedoken achter een machine en het lukt de wezens niet om hem te raken.


"Bwahahahh! Schiet volgende keer maar raa-" Dimitri word op de grond geworpen als een plasma projectiel hem vol in de schouder raakt. Hij trekt zichzelf weer overeind aan de graafmachine. "Fuck! Heb wat hulp nodig!"
"Hulp of gigantische explosies?" Ik trek mijn rocket launcher te voorschijn en richt het gebouw in.


House rent intussen opzij en schiet een van de floaters aan de rechterkant dood. Applejack schiet de laatste floater in het gebouw neer.


"Dimitri! Kom terug hier en zoek dekking!" Ik open het vuur zodat Dimitri veilig dekking kan zoeken met de rest. Voor me zie ik een Thin Man zich oprichten. Ik schiet op hem maar hij legt kalmpjes aan en vuurt. Groene plasma projectielen vliegen op me af en-

*Het rapport zal worden voortgezet door Garrus, de hoogste in rang op het veld*


"Joe!" Applejack trekt haar medkit en wil op hem af rennen maar ik hou haar tegen. "Dat heeft geen zin! Hij is dood." De man zit onder het bloed en zijn halve lijf is zwartgeblakerd. Hij is niet meer te redden. "Dood die monsters daarboven! Dat is alles wat je nog voor hem kunt doen!"


"Is Joe dood?" gilt Dimitri van rechts van me. Ik antwoord niet. Dimitri rent grommend naar rechts, dwars door het geschiet van een Thin Man. We beginnen te schieten maar House is de enige die wat raakt.


De Thin Men schieten terug, en deze keer is het Alex die naast me word geraakt.



"Alex!" Ik trek hem terug in dekking. Hij is dood. Twee doden op een enkele missie! Ik schiet terug maar mis. Applejack trekt haar rocket launcher tevoorschijn en schiet onsamenhangend schreeuwend op de drie Thin Man die ons al zo veel hebben gekost, hen opblazend in een zee van vuur.


Er komen nog twee Thin Men naar voren rennen. Gezamenlijk schietend slagen we er in een te doden en de ander te verwonden.


Voor we de kans krijgen om hem af te maken rent Dimitri echter naar voren.


"Zo snel kom jij er niet van af!" Het wezen blaast naar hem en wil schieten, maar Dimitri geeft hem een klap in zijn gezicht en verdoofd hem.

Success, maar voor welke prijs? De verminkte lichamen van Alex Rain en Joe Jaeger wikkelen we in in lijkenzakken. Dit was een dure overwinning.



Ook al hebben we deze missie succesvol volbracht, we keren verslagen terug, onze twee dode kameraden liggend op de grond voor ons.

Reageer (1)

  • Yoda

    Nuh, Joe! D:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen