De leiding is tijdelijk overgenomen door Lebedev.


"Strike 1, jullie hebben toestemming om aan te vallen."


We lopen langzaam naar links, voortdurend dekking zoekend. We blijven dicht bij elkaar.


De dood van Joe en Alex heeft de schrik er goed in gejaagd, we zijn allemaal stil en alert. Als we lopen horen we opeens iets van rechts van ons. We zoeken een nieuwe positie uit en gaan op ontdekking uit. Als we bovenop een heuvel zijn zien we voor ons een viertal floaters, aan de andere kant van een ondiepe kloof.


Ze zweven de lucht in en proberen achter ons te komen. We beginnen met zijn allen te schieten maar de floaters zijn te snel en hoog om te kunnen raken. Fluttershy slaagt er wel in om er een te raken met haar raket, en de daaropvolgende explosie schakelt er nog twee uit. Er is er nog een over.


Applejack begint op hem te schieten zodat het wezen niet kan vluchten terwijl wij betere posities zoeken.


Ik schiet het vervolgens neer.



Als we verder naar voren lopen komen er nog twee floaters uit de UFO die we onmiddelijk neerknallen voordat ze ook maar iets kunnen doen. Van rechts komen er drie mutons.


House en ik zitten dicht bij hen, de rest van de squad is te ver weg. Daarom besluiten we allebei om weg te rennen. Op mijn orders schiet Applejack in hun richting.


Haar raket verwond alle drie de wezens. Ik en Fluttershy maken twee van hen af, de derde zoekt dekking en probeert op Fluttershy te schieten. House rent intussen naar rechts en begint op de muton te schieten maar mist. Terwijl het wezen is afgeleid ren ik naar voren en leeg mijn laserkanon in de borst van het wezen.



Tijd om de UFO binnen te gaan. Er zijn meer wezens binnen, we horen ze. We lopen verder naar binnen in twee groepjes van drie. De laatste alien blijkt de outsider op de brug te zijn. Ik schiet hem van opzij neer, waarna de missie voltooid is.


Succes!


Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen