Foto bij #04

De blouse van de jongen gleed van zijn schouder en zijn vingers gleden over zijn naakte huid heen. ''Het mag wel hoor.'' grijnsde hij, waarschijnlijk door mijn blik die op zijn gespierde bovenlichaam hing en het kwijl nog net niet uit mijn mondhoek liep. langzaam en veelte voorzichtig tilde ik mijn hand op. alsof ik een koekje ging stelen en mijn moeder elk moment binnen kon komen. mijn vingertoppen raakten zijn warme huid aan en streelden zijn borstkas. de jongen keek me ondeugend aan en beet uitdagend op zijn lip terwijl zijn handen richting zijn broeksknoop gingen. deed hij mijn broek maar uit, want deze begon aardig strak te staan. heel mijn Lichaam leek te reageren op de jongen zijn bewegingen en mijn adem stokte in mijn keel. de broek van de jongen gleed meteen van zijn kont zodra de knoop openging. zijn handen gleden naar zijn heupen en terwijl deze mee bewogen op de muziek trok hij iets aan het elastiek. ''Het bevalt je wel he?'' zijn stem was schoor en een tikkeltje uitdagend. Zijn voet plaatste hij tussen mijn benen en met grote ogen keek ik even naar beneden en zag hoe hij zijn voet uiteindelijk op de bobbel in mijn broek zetten. ik hapten letterlijk naar adem en mijn ogen schoten terug naar de jongen zijn gezicht. de enorme grijns was niet meer van zijn gezicht af te slaan en geamuseerd keek hij me aan. oke, ik was er klaar mee. ik moest en zou met deze jongen naar bed gaan. desnoods moest ik al mijn spaargeld ervoor opgeven.
ik verzamelde al mijn moed bij elkaar, maar was te laat. een schel alarm klonk door de kamer en de jongen lachte even schuin. ''Sorry, het uur is om.'' langzaam bukte hij naar zijn broek en stapte er terug in, terwijl ik hem verbaast aankeek. ''Dit kun je niet maken.'' piepten ik en sprong op toen hij zijn blouse weer aandeed en dicht begon te knopen. ''Dat kan ik wel. je hebt me voor een uur betaald en het uur is om.'' hij pakten zijn mobiel weer uit de stereo en keek me even twijfelend aan maar keek toen snel naar de deur. ''Naar beneden en dan links he?'' hij opende de deur al maar ik rende snel naar hem toe en zetten mijn hand tegen de deur. ''ik betaal je. echt waar.'' whow, dat klonk wel heel hopeloos. de jongen glimlachte even en schudden zijn hoofd. ''Ik wil niet dat je al je salaris aan iemand uitgeeft die zich enkel voor je uitkleed en er dan weer vandoor gaat. besteed het dan maar aan een echte hoer.'' mijn ogen werden even groot en ik beet op mijn lip. ''Of aan water. want jij kan duidelijk wel een koude douche gebruiken.'' zei hij snel en giechelde even terwijl zijn hand afdwaalde naar mijn kruis. ik slikte even en keek de krullenbol doordringend aan. maar moest mijn ogen wel sluiten toen zijn handen zachtjes in mijn erectie kneep en een zachte kreun verliet mijn mond. ''je bent echt heel erg.'' piepten ik en langzaam opende ik mijn ogen weer toen zijn hand weer verdwenen was. ''Weet ik en nu moet ik gaan.'' zijn grote groenen ogen glinsterde en keken me ondeugend aan. zijn lippen drukte hij razendsnel op mijn mondhoek en ik kon niets anders doen dan me opzij laten duwen en toekijken hoe hij de trap afliep.

Reageer (8)

  • loveyou1D

    sukkul neuk hem.

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Oh my fucking gosh. I'm freaking out. Asdlkjsdlfkjdklf. Louis ga achter Harry aan en duw hem zo hard tegen de muur dat hij niet meer kan lopen en heb dan hete seks. Ja.

    1 decennium geleden
  • Triplet

    Omg. Sneeeeeeeeel verder puh-lease. (:

    1 decennium geleden
  • Justme96

    Louis ga achter hem aan en trek hem mee de douche in!!
    Harry is ook wel toe aan een koude douche! (giegel)

    1 decennium geleden
  • Quandance

    Jij idiote sukkel. Hij moest hem neuken.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen