Foto bij Laatste dag in Londen

Vandaag is het vrijdag. Het is de laaste dag dat ze wat in Londen doen. Want morgen gaan ze weer richting Nederland.

De groep is aangekomen in het hotel. De leraren hebben niks gemerkt. Hoe kan dat nou? vraagt Bruce. Ze hebben ons niet eens gemist. Nou, lekker dan! zegt Alex boos. Ze moeten toch iets gemerkt hebben? Nee! zegt een hoge stem. Marlies en Marloes staan achter hun. Wij hebben gezegt dat er niemand meer in de kathedraal was. zegt Marloes. Ja, en wij hebben gezegt dat jullie al op je kamer waren toen de leraren de namen gingen oplezen. zegt Marlies. Wat een rot streek van jullie! zegt Lotte boos. Ik haat jullie! zegt Daisy. Ik wil dat jullie ons met rust laten. zegt Tina boos. Dat had je moeten bedenken voordat we verliefd werden op Jason en Alex! zegt de tweeling tegelijk. Jammer voor jullie, maar wij zijn niet verliefd op jullie, daar moet je niet zo'n drama van maken. zegt Jason. De tweeling kijkt elkaar aan. Jullie hebben ons beledigd. zegt Marlies boos. Wij laten jullie lekker niet meer met rust, totdat Jason en Alex op ons verliefd worden. zegt Marloes. Ze lopen lachend weg. De groep gaat ook gelijk naar hun kamer. Het is al laat.

De volgende dag mogen ze vrij doen wat ze willen. Nu alles weer goed is tussen Tina en Alex, gaan ze met z'n zessen op stap. Waar gaan we heen? vraagt Daisy. Ik wil graag shoppen. zegt Lotte. He, bah! Schat, kun je echt niets anders verzinnen?! vraagt Bruce. Ik hou niet van winkelen. Dan gaan we eerst winkelen, dan lunchen we en dan bepalen de jongens wat we gaan doen. stelt Daisy voor. Iedereen vind dat een goed idee. Bruce ook, maar hij heeft er wel wat moeite mee om een halve dag te shoppen. Als ze bezig zijn met shoppen, lopen ze de ene naar de andere winkel in. Lotte wil persé een goede winterjas hebben. Daisy slaagt maar niet welk shirtje haar het beste staat en Tina kan niet kiezen tussen een paar pumps of een paar gympen. De jongens hangen er maar bij. Uiteindelijk heeft Daisy voor een licht groen shirtje gekozen met een wit casmir vestje. Tina heeft gympen en een paar zilveren oorbellen. En Lotte heeft een bruine winterjas met allemaal ritsen en een spijkerbroek. Eindelijk zijn ze klaar. Nu gaan ze wat eten in een klein café. Dat was Londen bijna alweer. zegt Alex teleurgestelt. Ik wil nog een week. zegt Bruce. Maar dan zonder de tweeling. lacht Tina. Maar het is ook wel weer leuk om je ouders te zien. zegt Lotte. Ja, ik mis ze wel. zegt Daisy. Kom, we gaan. zegt Jason. Waar gaan we heen dan? vraagt Daisy. Dat zie je zo wel. zegt Jason.

Dit vinden de jongens echt leuk, en willen graag dat de meiden meedoen. Carten! zegt Bruce blij. He, bah. zegt Tina. Wij moesten toch mee shoppen, nu gaan jullie mee carten. zegt Alex. Ze krijgen allemaal een pak en een helm. Ze nemen ook een tweepersoons kar. Alle stellen gaan bij elkaar. Ik en mijn meissie gaan winnen! gilt Bruce over de baan. Nee, Dais en ik zijn gewoon de snelste. zegt Jason. Wedden dat Tina en ik gaan winnen? zegt Alex zeker. De meiden zuchten. Gaan we nog rijden? vraagt Daisy. Eh, ja. zegt Jason. Het licht springt op groen en de karretjes rijden weg. Bruce en Lotte liggen op kop. Maar worden ingehaald door Jason en Daisy. Ze rijden er wel tien minuten over en uiteindelijk zijn Tina en Alex eerste geworden en Bruce en Lotte laatste. Ze doen hun helmen af en hun pakken uit. Ik vond het wel, heftig. zegt Daisy. Jason geeft haar een kus op haar voorhoofd. Gelukkig dat je met mij in een kart zat. zegt hij. De groep verlaat de kartbaan. Ze moeten alweer terug naar het hotel. Ze gaan dineren en daarna moeten ze hun spullen pakken.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen