Foto bij De examens komen eraan

Net na een weekje Londen, zullen de meiden en hun vriendjes moeten zweten voor de examens. Dat bepaalt of ze hun diploma halen.

Het is maandag. Na een weekeindje thuis, moeten de leerlingen nu al leren voor hun examens. Iedereen let goed op, behalve de tweeling. Het lijkt net alsof ze het niet interesseert of ze slagen of niet. Ze zijn te druk bezig met ruzie maken over wie het langste haar heeft van hun twee. Nu moeten de leerlingen een overleg opdracht doen. Ik wou dat de jongens ook in onze klas zaten. zegt Daisy. Maar dan zouden we te veel afgeleid zijn. zegt Tina. Maar hun zitten wel bij elkaar in een klas en wij ook. zegt Lotte. Kan je het al voorstellen, in plaats van school, iedere dag werken! zegt Daisy. Nee, eigenlijk niet. zegt Tina. Ik word alweer 17, ik ben een oude taart. zegt Lotte. Ik ben al 17 zegt Tina. Ik voel me ook al zo oud. Jammer dat Silvie dit niet meemaakt. zegt Daisy. Nou, zij hoeft gelukkig geen examen te doen. zegt Lotte. Dat is waar. zegt Daisy. Straks hebben we een baan, en voor je het weet hebben we kinderen. zegt Tina. Daar moet ik nog niet aan denken! zegt Lotte. Ik wil kinderen met Jason, dan worden ze allemaal knap en lief. zegt Daisy dromerig. En ik met Alex. zegt Tina. Als ik kinderen krijg, lijken ze straks allemaal op Bruce. zucht Lotte. Dan zijn ze vast heel lastig. Welnee, dan kan je met je kinderen lachen! zegt Daisy. Dan komt de leraar opeens. Doorwerken dames! zegt hij. De meiden gaan aan het werk.

In de pauze gaat de hele groep weer bij elkaar zitten. Daisy geeft Jason een kus. Hey lieverd. zegt Jason. Weet je waar ik zat aan te denken? vraagt Daisy. Nou. zegt Jason nieuwschierig. Hoe onze kinderen er later komen uit te zien. Bruce en Jason schieten in de lach. Loop je niet al te hard van stapel. lacht Bruce. Nou, daar dacht ik ook aan hoor. zegt Lotte. Bruce schrikt. Ze zien er vast net zo mooi uit als jij. zegt Jason tegen Daisy. Met jou ogen. zegt Daisy. Ze zijn al helemaal over de kinder fantasie. Alleen Bruce vindt het nog wat te snel. De bel gaat weer. Gatver, weer les. zegt Alex. Nog maar 3 uur. zegt Tina. Iedereen zucht. Je kan echt wel merken, dat de komende twee maanden, heel zwaar gaan worden.

Reageer (2)

  • Daystar

    Hahaha. Helemooie kinderen :D
    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Leuk!!

    Snel verderr_O_

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen