Foto bij #05

Ik reageerde te laat en terwijl mijn voeten over de traptreden vlogen, hoorde ik de voordeur al dichtvallen. Verslagen bleef ik met mijn rug tegen de muur in de gang staan en bonkte er met mijn hoofd tegenaan. Het veroorzaakte een verbaasde blik van Zayn die zijn hoofd om het hoekje stak. toen hij de verslagenheid op mijn gezicht zag liet hij zijn ogen afglijden naar mijn gespannen broek en schoot in de lach. ''Niet grappig, Malik.'' Gromde ik en meteen begon de jongen nog harder te lachen en het bier vloog bijna over het glas wat hij in zijn handen had, door zijn geschud. ''Echt wel.'' Hikte hij.
Ik rolde met mijn ogen en pakte mijn mobiel uit mijn zak. ''Geef me zijn nummer.'' Drong ik aan. We hadden met Zayn zijn mobiel gebeld, dus hij moest er bij hem instaan. ''Je bent gek!'' De jongen zijn getinte huis werd steeds roder maar hij pakte wel zijn mobiel. ''Ga gewoon porno kijken ofzo.'' Meteen schudden ik wild mijn hoofd. Ik wilde gewoon seks en met Styles ook. ik griste de mobiel uit Zayn zijn handen en typte het nummer over. ''Hoe ga je het betalen dan? je bent blut, weetje nog.'' dat was een van de redenen dat ik nu tijdelijk bij Zayn en Niall woonden. ik had inderdaad geen geld meer. ik liet even mijn handen zakken en keek gefrustreerd naar mijn beste vriend. ''Het is een stripper Boo, geen hoer.'' De jongen draaide zich een stuk serieuzer dan dat hij gekomen was om en liep de woonkamer in. En daar had hij nog een punt. Ik staarde naar het nummer in mijn telefoon en beet even op mijn lip om na te denken.
lang daarvoor had ik de tijd niet wat ik schok op toen er aan werd gebeld. Welke gek kwam nu midden in de nacht aan de deur. ''Wat?'' Snauwde ik terwijl te de deur met een ruk open trok, maar al snel sloot ik mijn mond toen de krullenbol voor mijn neus stond. ''Ik ben mijn pet vergeten.'' Meteen verscheen er een glimlach op mijn gezicht en leunde ik nonchalant tegen de deurpost aan. ''Wat heb je er voorover om hem terug te krijgen?'' Ik beet speels op mijn lip en keek de jongen met opgetrokken wenkbrauwen aan. Hij schudden even lachend zijn hoofd. ''Ik wist het gewoon.'' Er zat een lichte twinkeling in zijn ogen. ''Wat wist je?'' Vroeg ik iets verbaast en de jongen lachte zijn tanden even bloot. ''Dat je er wat voor wilde hebben om mijn pet terug te geven.'' maakte hij duidelijk en zetten een stap dichterbij. ''Jij vroeg ook iets om hier heen te komen en je kleding uit te trekken.'' merkte ik slim op en langzaam bewoog ik mijn hand naar zijn borstkas en trok iets aan zijn shirt. ''Dat is mijn werk. jij wilt toch ook geld voor het werk wat je doet.'' Ik beet even op mijn lip en keek door mijn wimpers door in de groene ogen van de jongen. ''Weetje hoeveel werk het kost hellemaal naar de woonkamer te lopen, die pet te pakken en weer terug te lopen.'' Mompelde ik. de jongen grinnikte even. ''Ik wil hem ook wel zelf pakken hoor.'' Zei hij en duwde de deur nog veder open om langs me te kunnen lopen maar snel zetten ik mijn hand tegen de andere kant van de deurpost zodat hij er niet langs kon. ''Kom op, ik heb over een uur een andere afspraak.'' zuchten de jongen. ''Tijd zat om eerst nog met mij naar bed te gaan.'' Glimlachte ik nonchalant. ''Je laat me echt niet weggaan met mijn pet voordat ik seks met je heb he?'' De jongen zijn pupillen vergroten zich iets en hij kraste met zijn nagel langs mijn arm. ''Klopt.'' De jongen zijn ogen schoten naar mijn broek en daarna weer naar mijn gezicht. ''Snel dan.'' Hij duwde me naar binnen, gooide de deur achter zich dicht en duwde me terug tegen de muur om zijn lippen ruw tegen die van mij te drukken.

Reageer (8)

  • stupidOTP

    Waar petten goed voor zijn. ; )

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    ik hou van de reacties ! hahaha. Je schrijft super ! :'D
    MEGA GOED

    1 decennium geleden
  • Ganbarimasu

    Bedankt pet

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    PORN.

    1 decennium geleden
  • Justme96

    LARRY PORN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH!!!!!!!!!!!(Y)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen