Foto bij #07

Hi,
Voordat jullie beginnen te lezen wil ik jullie even op de hoogte stellen van mijn nieuwe larry verhaal, Irresistible
Er zit redelijk wat meer diepgang in, dan in deze Story.
Ik hoop dat jullie een kijkje zouden willen nemen en veel leesplezier ^^

Ik wilde deze jongen zoveel vragen, maar ik slikte ze allemaal in. Het was nu niet het moment om nieuwsgierig te zijn. Nu was het moment om nu echt actie te gaan ondernemen, anders waren we nooit klaar binnen een uur. En hij moest al eerder weg, omdat hij er ook nog naar zijn nieuwe klant zien te komen binnen die tijd. Styles dacht er blijkbaar ook zo over, want razendsnel trok hij zijn blouse over zijn hoofd, zonder de knopjes ook maar open te maken en knoopte hij mijn broek open. ''Ik dacht dat we alle tijd hadden.'' Zei ik zacht en keek de jongen onder me speels aan. hij rolde even met zijn ogen en duwde me van zich af om zelf de leiding maar te nemen. ''Klopt. Maar ik hou wel van wilt.'' Grijnsde hij. Zijn gezicht bungelde even boven die van mij, maar al snel drukte hij zijn lippen ruw op die van mij. Zijn onderlichaam bewoog soepel over die van mij en zachte kreuntjes verlieten beide onze mond tussen de zoen door. Mijn handen gleden af naar de bobbel in Styles zijn broek en ik duwde hem met mijn heupen iets omhoog zodat ik beter bij zijn knoop kon.
Soepel opende ik zijn broek, maar voor ik nog iets kon doen stopte Styles de zoen en ging hij rechter zitten. Mijn broek werd met een ruk van mijn kont getrokken, samen met mijn boxer. De jongen zijn ogen begonnen te glinsteren zodra mijn erectie in zijn volle glorie zichtbaar werd en even beet ik op mijn lip. Altijd bang wat andere mensen er van zouden vinden. ''Dit word genieten.'' bracht Styles even grijnzend aan waarna hij meteen zijn eigen broek uittrok. Ik wist dat we geen tijd voor voorspel hadden, maar zo snel naakt, had ik nog nooit meegemaakt.
Styles kroop terug omhoog en kuste me zachtjes. Zijn erectie scheurde langs die van mij en ik moest mezelf zeggen dat ik moest blijven ademen. Mijn adem sloeg tegen zijn lippen en vragend keek de jongen me aan. Ik wist wat hij dacht, maar ik was even van mijn stuk gebracht. ''Beide?'' Vroeg ik moeilijk maar de jongen schudden ligt zijn hoofd. ''Geen tijd voor.'' Zijn lippen kusten zich een weg langs beneden, lang mijn kaak naar mijn tepels. Als ik nog kon nadenken, was dat nu wel klaar en een zachte kreun verliet mijn mond. Zijn tong gleed rondjes langs mijn tepel en af en toen beet hij er zachtjes in.
Dit zou ik echt niet lang meer volhouden.
Ik wist dat hij met deze acties doelde op zijn dominantie en dat hij het mannetje wilde zijn vanavond, maar dat liet ik toch niet gebeuren. Ik trok hem omhoog en schudden even uitdagend mijn hoofd terwijl ik op mijn lip beet.
Zonder hem te waarschuwen greep ik hem bij zijn knieholtes en trok deze naar voren zodat hij weer goed op mijn onderlichaam zat. De jongen giechelde even en knikte uiteindelijk terwijl hij iets opwipte.
Zelf hielt hij zijn billen iets uit elkaar terwijl ik met mijn eikel langs zijn anus gleed. Met mijn andere hand duwde ik zijn heupen iets naar beneden, waardoor mijn erectie in hem verdween. Styles zijn kreun overmeesterde die van mij en ik moest zeggen dat hij nog redelijk strak was.
Langzaam bewoog ik mijn heupen iets, maar Styles moest het echte werk doen. En dat deed hij dan ook meteen.
Zijn lichaam ging op en neer en mijn handen sloot ik om zijn heupen. mijn ogen sloot ik genietend en mijn hoofd legde ik in mijn nek zodat mijn rug iets holde. mijn adem versnelde zich, net als Styles zijn tempo. Maar ik wist dat het op deze manier niet sneller kon.
Langzaam opende ik mijn ogen weer en Styles keek me hijgend aan. Ik hield zijn heupen stil en trok zijn bovenlichaam naar me toe om hem te kussen. ''Wat doe je.'' Hijgde Styles zacht en ik glimlachte even. ik duwde hem omhoog en meteen duwde ik hem met zijn rug op het bed. ''Ervoor zorgen dat jij het straks uit kreunt.'' Hijgde ik terug en ging tussen zijn benen inzitten. Ik trok zijn heupen omhoog en legde deze op mijn bovenbenen neer. Styles begreep het meteen en knikten hebberig. Het onderbuik gevoel werd erger en zonder waarschuwing bracht ik mijn erectie meteen diep bij hem naar binnen. De jongen onder me piepten kreunend en kantelde zijn heupen iets. ''In een keer door.'' Wist hij nog uit te brengen.
Blijkbaar begon de tijd te dringen.
Mijn heupen bewogen snel heen en weer en bij de jongen onder me stonden de zweetdruppeltjes al snel op zijn voorhoofd. Onze kreunen vermengde zich en ik wist zeker dat de rest van het huis kon meegenieten.
Ik hoefde hem niet eens te zeggen dat hij zichzelf moest aftrekken want al snel gleed zijn hand af naar zijn eigen erectie.
Dit aanzicht maakten me nog net dat extra beetje opgewonden en mijn buikspieren begonnen al te protesteren.
mijn handen klemde ik stevig rond zijn heupen en ik moest mijn ogen even stijf dichtknijpen om het langer uit te houden.
Styles versnelde zijn eigen aftrek tempo, waardoor ik automatisch harder begon te stoten.
Styles holde zijn rug en niet veel later kwam hij met een harde kreun klaar. Zijn sperma spoot over zijn onderbuik heen en meteen trokken mijn buikspieren samen. Ik liet mijn erectie uit Styles glijden wat de jongen zijn ogen deed openvliegen. Wat hij niet verwachten was dat ik in een keer weer hard in hem stoten en dat de genadeklap gaf. Mijn Buikspieren spande zich aan en trillend kwam ik klaar.

Reageer (6)

  • SuperrCarrot

    Ik koester werkelijk een diepe haat voor dat rode balkje dat soms bovenaan de pagina verschijnt met een bepaalde 'melding' erin....
    Het woord 'laatste' is eigenlijk de grootste oorzaak hiervan...

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    oef :$.

    1 decennium geleden
  • Niallerslove

    Hahaha love it!

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Ja. Kriebels.

    1 decennium geleden
  • Justme96

    oeeee LARRY PORN!!! i love it !:$

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen