Foto bij #08

Ik keek toe hoe de jongen zich aankleden en slikte toen hij terug keek. ''Wat is er?'' De toon in zijn stem had ik nog niet eerder gehoord en het verbaasden me. De liefelijkheid die er in zat overheerste en was prettig om naar te luisteren. ''Niets.'' Zei ik stil en kwam langzaam overeind. Ik trok enkel snel een boxer aan, aangezien ik straks toch ging douchen.
Ik had dit nog nooit eerder een one-night-stand gehad, dus had geen flauw idee wat ik nu moest doen. ''Ik denk toch dat ik je leuker naakt vind hoor.'' Zijn ogen glinsterde, maar dit keer niet van de opwinding. Ik voelde mijn wangen rood worden en snel sloeg ik mijn ogen neer. Pas toen ik zijn warme hand op mijn wang voelde keek ik weer op. Stilte heersten en we keken elkaar voor enkele seconde aan. Dit keer was ik niet degene die iets van hem wilde, maar hij van mij. Zijn lippen drukten hij vlinderzacht tegen mijn wang. Mijn adem stokte in mijn keel en ik slikte. ''Harry.'' Mijn wenkbrauwen fronste zich en verbaast keek ik de jongen aan. ''Harry?'' Herhaalde ik niet begrijpend. De jongen knikte voorzichtig en ik kreeg een helle andere kijk op hem, dan ik net had. Hij leek helemaal niet meer zo zeker van alles en de onschuld stond op zijn gezicht. Het maakte hem zo breekbaar maar tegelijkertijd ook veel interessanter. Opeens begon het lampje te branden en kreeg ik een glimlach op mijn gezicht. ''Harry.'' Zei ik nogmaals, maar dit keer een stuk zelfverzekerder. de jongen knikte nogmaals en pakten voorzichtig mijn hand vast. ''Louis.'' En dit keer knikte ik.
De stilte viel in en onze vingen verstrengelde zich. We leken steeds dichter bij elkaar te schuifelen maar ik durfde plots de eerste stap niet meer te zetten.
Hoe zelfverzekerd ik net was, hoe onzeker nu. Zijn ogen waren alles waar ik nog naar kon kijken en hoe dichterbij hij kwam, hoe groener ze leken te worden. ''Ik moet weg.'' Zijn stem was klein en breekbaar. ''Niet gaan.'' Fluisterde ik zachtjes. Zelfs knipperen deed hij perfect. ''Ik moet wel.'' Het was duidelijk dat we beide niet wilde dat Harry ging.
Harry. Hij had me zijn naam verteld. Betekende dit echt dat ik goed in bed was?
''Mag ik je nog een keer bellen.'' Haast smekend keek ik de krullenbol aan. ''Gewoon, om iets af te spreken.'' Ik wilde dat hij begreep dat ik geïnteresseerd in hem was, niet in zijn werk. Ook al was dat natuurlijk ook zeer boeiend.
Een kleine glimlach sierde Harry zijn lippen en hij knikte langzaam. ''Graag zelfs.'' Ik zuchten even opgelucht en verbrak de ruimten tussen ons. de zelfverzekerdheid was weer terug. ''Dan doe ik dat.'' Mijn lippen drukte ik zachtjes tegen de zijne en meteen greep zijn hand naar mijn wang en kuste hij me terug.
Mijn hoofd was een grote warboel en mijn hart leek wel uit mijn borstkas te springen. Ik snapte het niet. Ik had net seks met deze jongen gehad en was er niets aan de hand geweest. Maar nu. Nu we hier zo stonden en onze lippen ritmisch over elkaar bewogen moest ik uitkijken dat ik niet zou bezwijken. ''Ik moet echt gaan.'' Fluisterde Harry tegen mijn lippen aan. Ik knikte langzaam en langzaam voelde ik hoe zijn vingers uit de mijne gleden en zijn lippen afstand namen. zuchtend opende ik mijn ogen en ik glimlachte zwak. ''Ik loop met je mee naar beneden.'' Hierna werd niets meer gezegd tot aan de voordeur. Harry stapte naar buiten. ''Ik vond het geweldig.'' Gaf ik met een blos op mijn wangen toe en Harry zijn wangen verkleurde ook meteen. ''Ik ook.'' Hij drukten nog snel een kus op mijn kaak en draaide zich toen om. Zwijgend bleef ik toekijken hoe hij het tuinpad afliep en in zijn auto verdween.
Zuchtend sloot ik de deur en mijn oog viel meteen op de pet die Zayn blijkbaar aan de kapstok had gehangen.
Met een kleine glimlach pakte ik het ding vast en liep ik naar de woonkamer.

Reageer (4)

  • SuperrCarrot

    Fucking prefect

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    haha hieronder hoe lief.

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Harry. Hij had me zijn naam verteld. Betekende dit echt dat ik goed in bed was?
    DIT IS TE SCHATTIG. Oh mijn god.

    1 decennium geleden
  • Kjalaney

    ASDFGHJKL: IM CRYING. this is not gooood. :9~

    this is PERFECT

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen