Foto bij Hoofdstuk 9

Dit was een vrij lastig hoofdstuk voor mij, ik had serieus nog nooit eerder een zoenscene geschreven dus ik hoop dat het zo een beetje goed is!
Sorry als je al een tijdje hebt zitten wachten op dit hoofdstuk, maar ik heb er echt lang over gedaan om het zo goed mogelijk te krijgen...

~Lea's POV~

In mijn buik voelde ik een rare kriebel. Het was nu of nooit. Ik drukte mijn lippen op de zijne en binnen in mijn buik ontplofte een bom van vlinders. Ik wilde voor altijd zo blijven zitten, dit gevoel was zo fantastisch. Hij tikte met zijn tong tegen mijn onderlip en ik opende mijn mond. Onze tongen draaiden om elkaar en mijn handen kroelden door zijn haar. Ik voelde me zo gelukkig op dit moment, alsof de hele wereld om ons heen niet bestond. Buiten adem zaten we even later naast elkaar. Hij glimlachte, ik bloosde. Ik kroop tegen hem aan en hij sloeg beschermend zijn armen om mij heen.
Zo ben ik uiteindelijk in slaap gevallen, want toen ik wakker werd lagen we nog precies zo. Ik keek op, recht in jason's prachtige grijsblauwe ogen. Hij drukte zijn lippen tegen mijn voorhoofd. Onze liefdevolle knuffel werd plots verbroken door een man die binnen kwam lopen. Hij zette 2 glazen water en een bordje met wat boterhammen neer. We zaten hier al 2 dagen en hadden tot nu toe nog helemaal geen eten gekregen, dus we stonden meteen op om het te pakken. Hongerig aten we de boterhammen op. Daarna had ik nog steeds honger, maar daar was niks aan te doen. We gingen weer in het hoekje op het matras zitten, ik liggend op zijn schoot met mijn hoofd. Hij speelde met mijn haar. Genietend sloot ik mijn ogen, om daarna een paar zachte lippen op mijn mond te voelen. Ik glimlachte. Zijn lippen lieten de mijne weer los en hij keek me aan. "Je bent mooi" zei hij opeens vanuit het niets. Ik voelde mijn wangen langzaam rood worden. Op dat moment voelde ik me zo speciaal, ik wilde de tijd gewoon even stil zetten. Ik wist niet wat ik tegen hem moest zeggen, dus ik bracht mijn hoofd omhoog en drukte mijn lippen op de zijne.

~Jason's POV~

Ik voelde me echt ontzettend gelukkig, ondanks dat we in een soort cel op een vies matras zaten. Elke keer als ik naar haar keek fladderden de vlinders in mijn buik weer. Ze lag op mijn schoot en ik kon niet stoppen met naar haar kijken. Ik drukte een kus op haar mond, en zonder dat ik het door had zei ik hardop wat ik dacht 'Je bent mooi." Ze deed haar ogen open en haar wangen kleurde rood. Ik glimlachte. Voor ik het wist was ze omhoog gekomen en drukte haar lippen op die van mij. Deze zoen duurde langer dan de eerste en er zat ook meer gevoel in. Ik kon niet stoppen. Mijn tong tikte tegen haar onderlip en meteen opende ze haar mond. Als we niet in een cel hadden gezeten waren we zo nog wel even doorgegaan. Ik hoorde voetstappen en meteen stopte ik. Lea keek me even raar aan maar hoorde het toen ook. Snel gingen we anders zitten, want wie weet wat voor gevolgen het had als ze ons zo zagen. De man die voorbij kwam keek even naar ons, maar liep meteen weer weg. Toen ik zeker wist dat hij weg was trok ik Lea naar me toe, zodat we op het matras kwamen te liggen. "Ik moet je iets belangrijks vertellen." Fluisterde ik.


En, wat vonden jullie ervan? Was het niet te klef ofsow of ongeloofwaardig?:$

Reageer (6)

  • 1ABC1ABC

    goed

    1 decennium geleden
  • DecemberRain

    dit is echt heel goed hoor! :)

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Het is heel goed hoor meid!
    Snel verder! <3 xx

    1 decennium geleden
  • Wolveline

    Helemaal perfect!! Goed geschreven, maar er is nu wel één nadeel: Je MOET nu verder gaan; het is gewoon te spannend om nu te stoppen!!!!:p

    1 decennium geleden
  • Stage

    Mwah... ik vond het behoorlijk goed hoor(Y), ga zo door VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen