Foto bij De diploma uitrijking

Gelukkig zijn Daisy, Jason, Lotte, Bruce, Tina en Alex alle zes geslaagd voor hun examen. Nu gaan ze met hun familie naar de diploma uitrijking.

Daar staan ze dan. In hun nette kleding is de grote zaal. Er is veel famlilie, veel leraren en de leerlingen niet te vergeten. Alle leerlingen staan op het podium met hun diploma in hun handen. Er zijn huilende oma's en moeders, trotse opa's en vaders. Drukke broers en zussen. Maar iedereen is trots op elkaar. De leerlingen lopen het podium af. Daisy loopt naar haar ouders, opa, oma en Mike toe. Moeder kust haar, vader is ook heel blij. Dan omhelds ze oma en opa. Eindelijk ben ik klaar met school. zegt Daisy blij. Je wordt al zo groot! zegt moeder. Oma is het daar helemaal mee eens. Daisy loopt naar Jason toe. Zijn moeder kan hem niet los laten. Als ze Daisy ziet laat ze Jason los en omhelsd ze Daisy. Ow, jij bent ook geslaagd. Jason en zijn vader staan te lachen. Mama, straks heb ik geen vriendin meer als je haar zo plat blijft drukken. grapt Jason. Ze laat Daisy los. Ik ben trots op jullie. Dan komt Bruce aanlopen. De moeder van Jason pakt ook Bruce beet. Jason schaamt zich een beetje voor zijn moeder. Maar Daisy vind het wel grappig. Als zijn moeder klaar is, geven Jason en Bruce elkaar de high five. Daisy loopt naar Tina en Lotte. Ze showen elkaars diploma. Daarna hebben ze een groepsknuffel. We zijn van school! roept Tina blij. Eindelijk werken! zegt Lotte. Ik ben zo blij! zegt Daisy. Dan gaan de ouders en andere familie weg. De leerlingen hebben nu een feestje!
Er staat harde muziek op. Er is een dj. Heel veel hapjes en drankjes. Een fotograaf om alles van het feest te fotograferen. Er is ook een lounge. Het is heel gezellig. Weet je wat me opvalt! zegt Lotte. Nou? vraagt Daisy. De tweeling is er niet. zegt Lotte. Tina komt er ook bij staan. Heb ik dat niet verteld? vraagt ze. Wat? vragen Daisy en Lotte tegelijk. Ze zijn allebei gezakt met allemaal vijven en vieren. Fijn voor ze! zegt Lotte blij. Eigeschuld. zegt Daisy. Daisy loopt naar Jason toe. Ze zoenen heel lang. Daisy, ik wil je iets vragen. zegt Jason voorzichtig. Kom even zitten. Ze gaan naar de lounge. Ze gaan daar op een groene bank zitten. Vraag maar. zegt Daisy nieuwschierig. Nou, ik dacht, nu we ons eindexamen gehaald hebbem. En we een opleiding doen en gaan werken. Daisy knikt. Kunnen we misschien samenwonen. Samenwonen? Met jou? vraagt Daisy. Eh, ja. zegt Jason nogal verbaasd. Dat lijkt mij hartstikken leuk. Jason omhelsd Daisy. Leuk! zegt hij. Maar eerst kijken hoe het in Spanje gaat samen. zegt Daisy. Dan weet ik pas zeker of ik het overleef met jou! lacht ze. Jason lacht ook. Ik val niet te overleven. Lotte, Bruce, Alex en Tina komen erbij zitten. Wat hoor ik nou? vraagt Alex. Gaan jullie samenwonen? vraagt Bruce. Jep. zegt Jason. Dat wil ik ook! zeggen Alex en Bruce jaloers. Tina en Lotte kijken elkaar aan. Dan knikken ze. Ik wil ook samenwonen met jou Alex. zegt Tina. En ik heel heel heel graag met jou Bruce. zegt Lotte. Bruce kust haar zo hard dat ze van de bank valt. Iedereen lacht. Dan gaan we in die nieuwe wijk wonen met die leuke appartementjes! zegt Lotte. Ja, dan kunnen we naast elkaar wonen! zegt Daisy. Dat vind iedereen een goed. Ze zien het al helemaal voor zich om met z'n allen in dezelfde straat te wonen. En dan misschien nog naast elkaar. Dat is al helemaal gaaf! En geen tweeling. Ze horen een leuk nummer en lopen naar de dansvloer. Ze gaan daar staan dansen. Stel, bij stel. Het werd nog een gezellige avond. Ze gaan een hoop geluk te gemoed. Met elkaar.

Reageer (3)

  • Daystar

    Jheeeee ik verheug me alweer op de volgende story:D Maar eerst deze uitlezen:D

    1 decennium geleden
  • SuperDuper

    awsumm<3


    snel verder hoop dat ie nog lang nie is afgelopen :D

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    LEukk!
    Eindelijk geslaagd;)
    *WiltOokSlagen!xD*

    Snel verderr!

    _O_


    Xx(K)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen