Foto bij 10 jaar later

Dit is het helaas het laatste hoofdstuk van mijn story. We zijn nu tien jaar later. Je leest van iedereen hoe het met ze gaat.

Bedankt voor het lezen! Ik hoop dat je er veel plezier aan hebt gehad. Dan hoop ik ook nog dat jullie mijn nieuwe story willen lezen!


Maar heel erg bedankt!

We zijn tien jaar later. Er is vanalles gebeurt. De pubers zijn nu geen pubers meer! Ze zijn nu rond de 25, 26, 27 jaar. Lees maar hoe het met ze gaat!

Bruce&Lotte

Bruce heeft een baan als entertainer. Hij treed iedere avond op in een vijf sterren restaurant. Hij heeft zijn plek dus gevonden!
Lotte werkt als kapster en heeft haar eigenkapsalon genaamd: LotteHairstayling. Ze heeft daar hard voor moeten vechten, uiteindelijk kreeg ze wat ze echt wilde!
Maar dat is nog niet alles wat Bruce en Lotte hebben. Samen hebben ze ook een dochter! Ze is bijna 1 jaar en heet Silvie. Ze hebben haar naar de overleden Silvie vernoemd. Ze wonen nog steeds bij Tina, Alex, Jason en Daisy in de straat. Ze zijn een gelukkig gezin!

Alex&Tina

Met Alex en Tina gaat het ook heel erg goed!
Alex werkt als kantoormanager. Het is een hele druke, maar leuke baan dat echt bij hem past.
Tina is zoals ze heel graag wilde nagelstyliste geworden. Ze werkt bij een beauty salon, ze doet niet alleen nagels, maar ook gezichtsverzorging.
Alex en Tina hebben ook al kinderen! Al twee! Ze hebben een dochtertje van 2 jaar. Ze heet Femke. En ze hebben een zoontje van 5 maanden. Hij heet Jorrit. Twee lieve kinderen dus!

Jason&Daisy

Je vraagt je zeker wel af hoe het met de hoofdpersoon uit het verhaal gaat? Dat krijg je nu te weten!
Jason is politie agent geworden. Hij werkt met een heel team, binnenkort krijgt hij de kans om resercheur te worden!
Daisy is hotelmanager. Ze moet veel dingen doen. Maar ze werkt nog maar 2 dagen in de week. Want ze is net een maand geleden voor het eerst moeder geworden. Jason en Daisy hebben een zoon gekregen genaamd: Drew. Net een maand oud. Daisy en Jason zijn zo gelukkig. Ze hebben samen al zoveel meegemaakt.

Je wilt natuurlijk ook wel weten hoe het met de bijpersonen is? Lees maar!

Coos

Coos zit nog steeds in de gevangenis. Hij is wat ouder en ziet er niet uit. Hij heeft een lange baard, bijna net zo lang als Sinterklaas. Hij heeft overal pukkels. Hij heeft geen leven want hij zit al 12 jaar in de cel!

Mike

Ja, het broertje van Daisy. Hij werkt in de technologie. Hij ontwerpt spelletjes, nieuwe computers, nieuwe website's. Veder heeft hij een lieve vriendin Diana. Ja, je raad het al. Diana is het zusje van Silvie. Mike heeft daar nu al drie jaar een relatie mee! Ze zijn heel gelukkig.

De tweeling

Ze moesten nog een jaar op school blijven, omdat ze gezakt waren voor hun eindexamen. Nu we tien jaar later zijn, zijn ze nog niks verandert. Ze lijken nog steeds heel erg op elkaar. Ze maken nog steeds ruzie om hele kleine dingen. Alleen Marloes heeft geen pleister meer op haar neus. Haar neus operatie is geslaagd. En Marlies is perongelijk zwanger geraakt. Ze is al 6 maanden zwanger. Veder is de tweeling gewoon hetzelfde gebleven. Nog even kinderlijk als altijd. Ze vallen de groep niet meer lastig.

Silvie

Ja, aangezien ze dood is valt er weinig over te vertellen. Maar ze weet dat ze iedereen van boven in de hemel in de gaten houdt. Ze is heel blij dat de meiden gewoon door zijn gegaan met hun leven. Ze is ook blij dat ze doen wat ze leuk vinden en dat ze lieve kinderen hebben.

Je weet nu hoe het met iedereen gaat. Dit verhaal is nu dus ook afgelopen. Ik hoop dat je genoten hebt van dit laatste hoofdstuk! Je kan een abo nemen op mijn nieuwe story als je dat leuk vind!

EINDE

Reageer (6)

  • BeProud

    dit was echt een leuke story

    1 decennium geleden
  • Duchesse

    aah een happy-end :)
    het was een heeeel leuk verhaal!
    en k ga zeker u volgende verhaal leze!!
    x

    1 decennium geleden
  • Daystar

    Ik ben benieuwd voor de volgende story :P

    1 decennium geleden
  • daredreaming

    Het was eeen Suppuurr! leuke! Spannende! story:D

    maar da thad je ook al kunnen lezen in mijn antworden op je vragen(A)

    kben benieuwd naar je nieuwe story:)

    Xx(K)

    1 decennium geleden
  • EvaOverdreva

    het was echt een superrr geweldige story,jammer sat die afgelopen maar ben wel blij met het goede einde ;)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen