Foto bij #09

Het was stil in de kamer. Alleen het tikken van de klok en het gekraak van een zak chips. Iedereen staarde me aan en ongemakkleijk bleef ik in de deuropening staan.De pet van Harry hield ik stevig tegen me aan en ik slikte even. ''Moeten jullie niet slapen?'' Vroeg ik uiteindelijk stil. ''De muren hier zijn niet zo dik weetje.'' Liam was de eerste die wat zei. Mijn kaken werden schaamrood en ik sloeg mijn ogen neer. Chanant!
Zayn, die me eerder al op mijn geldproblemen had gewezen, vroeg nu hoeveel ik kwijt was geweest aan mijn avondtuurtje. Automatisch verscheen er een glimlach op mijn gezicht. ''Niets.'' Grijnsde ik. Ja, ik was er best trots op. ''Louis!'' Zayn keek me ongelovig aan, maar ook bij hem kwam een grijns tevoorschijn en met glinsterende ogen keek ik de jongen aan. Niall, die duidelijk niet wist wat er allemaal aan de hand was en nog steeds een trauma leek te hebben van zijn verjaardagscadeau, zat stil zijn chips te eten. Liam kreunde afkeurend. Hij had duidelijk zijn mening over mijn avontuurtje met Harry. Zayn vond het daarentegen alleen maar grappig en Niall had nog niets gezegd.
Liam stond uiteindelijk op en eiste dat Niall meeging naar boven om te slapen. Al snel was ik nog alleen met Zayn en de zak chips die was achtergelaten door de blonde Ier.
Ik zuchten en durfde eindelijk verder de kamer in te lopen. Ik liet mezelf in de grote stoel zakken en pakte de zak chips. Ik had er honger van gekregen. ''Was hij goed?'' Ik verslikte me bijna in de kruimels en keek Zayn met grote ogen aan, waarna ik heftig knikten. ''Eerder fantastisch.'' Ik werd al weer warm van binnen toen ik er enkel al aan terugdacht. Zayn knikte even bedenkelijk. ''Ik denk dat ik hem binnenkort ook maar doe dan.'' Aan de grijns op zijn gezicht was te zien dat hij het enkel zei om mijn reactie te pijlen. En die kreeg die ook. ''Je waagt het!'' Mijn stem viel feller uit dan de bedoeling en de pet in mijn handen kneep ik bijna fijn. Zayn schoot in de lach. ''Rustig, het was maar een grapje.'' Grinnikte hij hoofdschuddend. Mijn gezicht vertrok en ik gromde. ''Je weet dat hij nu ook naakt voor iemand zijn neus staat he?'' Wees hij me even doodleuk op de feiten. ''Dat is zijn werk.'' Gromde ik als tegenwoord. ''Nou, als dat zijn werk dus is, mag ik hem ook doen.'' ''Niet. Harry is een stripper, geen hoer!'' Ik voelde me op de een of andere manier verschrikkelijk aangevallen. ''Hij neukte toch ook met jou.'' Zayn zijn stem was een stuk rustiger dan die van mij. ''Toen was hij niet aan het werk.'' Siste ik. Zayn haalde zijn schouders op. ''Wat jij wilt.'' Hij stond rustig op en liep naar de trap, waar hij nog even bleef staan en me doordringend aankeek. ''Vergeet het Lou. Morgen neukt hij iemand anders.'' En met deze worden verdween hij naar boven.
Ik kneep mijn ogen dicht en trok mijn benen op de stoel om mijn armen er om heen te slaan. Zayn zijn worden kwamen hard aan. Natuurlijk. ik wist ook wel dat het eenmalig was en ik er niets meer van moest verwachten. Zo was ik er ook ingestapt. Ik wilde ook niet meer. Tenminste, voordat we seks hadden gehad. Voordat ik de glinstering in Harry zijn ogen zag toen hij weg moest. Ik wilde meer. Ik wilde hem en ik zou hem krijgen ook. Het maakte me niet uit wat de rest er van vond.
ik zuchten en stond op. Nam de pet met me mee naar boven. Dit was mijn troef. Hier zou Harry voor terugkomen.
Zin om te douche had ik al niet meer. Dat deed ik morgenochtend wel. Mijn bed rook nog naar seks en ik nestelde me tussen de dekens. Ik zou heerlijk slapen vannacht.

Reageer (4)

  • Ganbarimasu

    Can't imagine Harry without sex... Same for Louis. They need to work together... no?

    1 decennium geleden
  • loveyou1D

    oehh.

    1 decennium geleden
  • Kjelaney

    Jaja. Harry komt wel terug voor je Louis.

    1 decennium geleden
  • Show

    And Niall refused, keep being a lonely wanker c;

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen