Foto bij Hoofdstuk 16 [16+]

Sorry dat er gisteren geen hoofdstukje was :(
Ik had herkansing voor mijn schoolexamen en die moest ik wel goed maken dus gisteren heb ik de hele dag geleerd....
Maar om het goed te maken, vandaag n iets langer hoofdstuk voor al mijn lieve abo's! :)

O en het laatste stukje is 16+, wel toepasselijk voor hoofdstuk 16 vond ik :p
Ik waarschuw eerst nog voor de mensen die het niet willen lezen ;)

Lea's POV

Op weg naar Jason's huis zeiden we niet veel tegen elkaar. We waren allebei kapot van al het lopen en het meeslepen van onze spullen. Ik kauwde op mijn laatste stukje appel die ik een paar minuten geleden uit een van de tasjes gevist had. We liepen een beetje binnendoor zodat we amper mensen tegen kwamen, we zagen er natuurlijk niet uit. Mijn haren waren een grote klit en zat helemaal in de war. Mijn kleren waren helemaal gekreukt en er zaten allemaal vieze vlekken op. Bij Jason was het net zo. Al een aantal keer zag ik aan de andere kant van de straat tegen bomen en lantaarnpalen blaadjes hangen met een foto en wat tekst. Ik had er niks achter gezocht, totdat er eentje hing tegen een boom waar we langs liepen. Jason vertraagde zijn pas en staarde naar het blaadje. Toen we dichtbij genoeg waren om het te kunnen lezen stond mijn hart even stil. Dit was bedoeld voor Jason.


GEZOCHT

Jason de Koning



Vermist sinds: 3 mei

Als u hem gezien heeft, graag bellen naar: 0664782380

Jason, we hopen dat je snel weer thuis komt!


Ik schrok hier best wel van, en Jason volgens mij ook. Hij keek ernaar met tranen in zijn ogen. "Gaat het?" vroeg ik. Jason zei niks en bleef staren naar het blaadje. Zachtjes trok ik hem aan zijn arm, we konden nu beter naar huis gaan. Hij ontwaakte uit zijn trance en liep verder. De rest van de weg spraken we er niet meer over. Aangekomen bij zijn appartement bleek Jason geen sleutel te hebben. "Shit, waar is dat ding?" Gromde Jason. Zijn zakken waren allemaal leeg, op zijn mobiel na. Gelukkig had hij nog een reservesleutel. Deze lag onder een bloempot een stukje verderop. Hij prutste de sleutel in het slot en het klikte open. Snel gingen we naar binnen. Jason liet me eerst zijn appartement zien voordat we op de bank ploften. "Lust je wat drinken?" Vroeg hij. "Ja lekker, ik ben echt uitgedroogd." Zuchtte ik. Hij kwam terug met 2 grote glazen. Ik dronk het in een keer leeg. Jason keek me aan en lachte "Het lijkt wel alsof je een week lang bijna niks heb kunnen drinken" Zei hij met een plagerige knipoog. Ik grinnikte en stond op om onze glazen nog een keer te vullen in de keuken. Jason toverde ondertussen uit verschillende kastjes eten vandaan. We vielen allebei meteen aan op het eten, mijn maag knorde al de hele dag.
Toen ook het eten op was lagen we tevreden op de bank. Ik in Jason's armen. Op dat moment voelde ik me de gelukkigste persoon op aarde. Alsof alles wat deze week gebeurd was er niet was geweest. Zo lagen we een tijdje tot Jason zijn lippen plots op de mijne drukte. Ik begreep zijn hint en opende mijn mond. Onze tongen verstrengelde in elkaar en vol passie zaten we zo nog een tijdje op de bank. Ik klom bovenop hem, zonder dat onze zoen verbroken werd.

Vanaf hier word het 16+

Jason pakte me bij mijn kont vast en stond op. Ik klemde mijn benen om zijn heupen en zo liep Jason naar zijn slaapkamer. Daar legde hij mij op het bed en kwam boven me hangen. Onze zoen werd kort verbroken en hijgend keken we elkaar aan, allebei snakkend naar meer. Het gevoel in mijn onderbuik werd steeds erger, en het voelde fantastisch. Langzaam gingen we verder. Jason's shirt ging uit. Mijn hart klopte nog sneller. Man, wat had hij een lekker lichaam, dacht ik in mezelf. Mijn vingers streelden over zijn sixpack, naar boven en weer terug. Jason maakte ondertussen de knoopjes van mijn bloesje los. Deze trok ik snel uit zodat ik daarna mijn lippen weer op die van hem voelde. Ik knoopte zijn broek open en schoof deze over zijn benen naar beneden. Hij trok hem zelf het laatste stukje uit om daarna aan mijn broek te beginnen. De kriebels in mijn buik veranderden naar spanning. Ik wist niet zeker of ik er klaar voor was. om op dit moment zo ver te gaan. Ik kende hem nog niet eens zo lang. Ik begon te twijfelen en genoot er niet meer zo van als voorheen. Mijn broek had hij ondertussen uitgetrokken. Hij streelden over de binnenkant van mijn bovenbenen. Dit maakte me opgewonden. Met mijn nagels kraste ik ondertussen over zijn boxer. Deze stond steeds strakker. Jason wilde beginnen om mijn BH los te maken. Ik stopte de zoen en hield hem tegen. Hij keek me even verward aan, maar zag toen de blik in mijn ogen. "Ik kan het niet" fluisterde ik "Nog niet". Meteen drukte hij weer zijn lippen op de mijne. Hij drukte kusjes over mijn hele gezicht en toen hij bij mijn oor kwam fluisterde hij: "Ik zal op je wachten tot je er klaar voor bent" Mijn lippen krulden omhoog in een glimlach. Ik bracht mijn hoofd omhoog en fluisterde in zijn oor "Dankje" Daarna trok ik hem naar beneden zodat hij naast me te liggen kwam op het bed. Ik krulde me tegen hem op en hij sloeg zijn armen om mij heen. Op dat moment voelde ik me veilig, zo veilig had ik me al een hele tijd niet gevoeld. "Ik blijf voor altijd bij je" fluisterde hij in mijn oor. Mijn hart maakte weer een sprongetje en de kriebels in mijn buik voelden niet langer meer als stress. Het voelde goed, heel goed zelfs.

Reageer (3)

  • DecemberRain

    nice

    1 decennium geleden
  • HarrysWife

    Wauw, mooi geschreven lot! <3
    Heel lief ook! xx

    1 decennium geleden
  • Stage

    Ik lees eigenlijk geen 16+...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen