Boeken die ik heb gelezen of geluisterd op Storytel in 2019


Deze lijst is nog steeds groeiend tot het eind van 2019!

 1. Will Grayson, Will Grayson - John Green & David Leuithan


  Ik vond dit een verrassend goed boek. Op het begin vond ik de schrijfstijl van David Leuithan wat minder misschien omdat ik zo dol ben op John greens schrijfstijl. Maar vooral omdat hij zijn zinnen niet met een hoofdletter laat beginnen wat me nog al stoorde in het begin. Ik vond het wel erg leuk hoe de twee verhalen naar een tijdje in elkaar over gingen. Ik vond beide Will Grayson op hun eigen manier goede personages. Ik was vooral dol op Tiny Cooper die dit verhaal voor mij zeker altijd leuk bleef houden. Ik vond het een leuk boek en ik heb het 3/5 sterren gegeven op Goodreads vertaald naar 7/10 voor mij.

 2. De voordelen van onbeantwoorde liefde - Becky Albertalli


  Dit boek was echt super schattig. Molly het hoofdpersonage was so relatable voor mij. Ik vind het echt een leuk boek zeker aan te raden als je houd van romantische boeken en YA boeken.

 3. To All the Boys I've Loved Before - Jenny Han


  Dit was een super leuk boek. Het boek is beter vertel dan de film die er op gebaseerd is maar het is niet gelijk een versie beter vind ik. Ik vind het vooral leuk hoe de personage in het boek allemaal goed geintroduseerd worden en ook allemaal genoeg tijd krijgen om te stralen. Het was een leuk romantische boek.

 4. Zac & Mia - A.J. Betts


  Dit boek gaat over een vriendschap tussen een Zac en Mia die beide kanker hebben. Zac heeft leukemie en Mia botkanker. Ze worden buren in het ziekenhuis en er ontstaat een band tussen de twee die zelfs na het ziekenhuis aanhoud. Een leuk boek over een speciale vriendschap. :D

 5. Call me by your name - André Aciman


  Ik vond dit boek echt top! Het gaat over een vriendschap tussen twee jonge mannen Elio en Oliver dat leid tot meer. Elio komt er achter dat hij biseksueel is en hij experimenteert hier mee met Oliver. Het is een sweet romance/vriendschap boek. Het speelt zich af in Italië in de 80's. Echt zeker aan te raden voor alle LGBTQIA+ genre lovers!

 6. Five Feet Apart - Rachael Lippincott


  Dit boek heb ik op storytel geluisterd in het Engels! Ik vond het een geweldig goed boek. Er is in maart ook een film van uit gekomen die ik helaas nog niet heb kunnen zien vanwege dat hij niet in mijn dichtstbijzijnde bios te zien is tot nu in ieder geval niet.. Het is een geweldig mooi romance drama boek waar bij ik steeds wilde blijven luisteren. Ik raad storttel ook aan iedereen aan die dyslexie heeft of graag rustig in vrij tijd naar een luister boek wil luisteren.

 7. Miss Peregrine's home for peculiar children - Ransom Riggs


  Dit is het eerste boek van 4 boeken. Ik heb eerder dit jaar hier de film van gezien die op het boek gebaseerd is. Ze hebben hier een paar dingen in veranderd waar door ik de boek versie veel beter vind. Het is een hele goede fantasy, avontuur en ik ben verliefd op de wereld waar de bijzonder kinderen in leven en al hun bijzonderheden. Stay Peculair! zal ik zeggen.

 8. Hollow City (Miss Peregrine's Peculiar Children #2) - Ransom Riggs

  Het tweede boek was ook erg interessant. Leuke drama, avontuur, fantasie verhaal. Met nog meer bijzonderen kinderen en meer avontuur! Goed verhaal en een onverwachte wending!

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen