-




Lieve Yasmien/Yasmina,
Jij bent mijn kleine zusje en dat blijf je voor altijd. Je bent een lief, grappig en mooi meisje die goed is in dansen en schrijven. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Ruby,
Rubby en Simmo for ever. Meis ik kan altijd met je lachen en met je huilen. Je bent echt een top vriendin en ik zou niet weten wat ik zonder je moest. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Esra,
jou ken ik als 1 van de eerst hier op Q. Je bent een amazing girl. Ik heb je echt gemist de afgelopen maanden en ik ben blij dat we elkaar weer gevonden hebben. Je bent een lief meisje met een sterke mening dat heel goed is natuurlijk. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Shirley,
Wauw meis, dat is het enige wat ik kan zeggen. Je bent echt speciaal voor me. Het voelt soms echt aan dat ik je al jaren ken terwijl we elkaar pas een maandje kennen ofzo. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Kelly,
beide zijn we dol op brownies die ons aanvallen haha. Meis ik kan met je lachen en je bent een heel belangrijk en lief meisje voor me. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertouw. Be proud of yourself


Lieve Eline,
you are one of my best q mates. Je bent echt een schatje. Ik spreek je veelste weinig, wat we beide jammer vinden, maar we gaan daar zeker wat aan doen. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Berfin,
ja wat kan ik nou over jou zeggen. You are just the bomb. Je bent een lief meisje een beetje koppig, maar dat ben ik ook daar komen alleen leuke dicusie's vanuit haha. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Iman,
mijn gekke vriendinnentje. We moeten echt wat aan die slangen doen hoor, want mijn leraren leven nog steeds en zo ontmoeten wij nooit Justin en Ryan. En Ryan stinkt niet vergeet dat niet Iman. P.S doe de groeten aan je opa Justin. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Lena,
jij en ik houden beiden enorm veel van eten en van Ryan hihi. Je bent echt een super lief meisje dat echt veel voor me betekent. Ook al was je even gestopt je bent en blijft speciaal voor me. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Kim,
Ik weet dat je bent gestopt, maar ik kan jou echt niet ontbreken aan dit lijstje. Jij bent echt een lief meisje. Wat heb ik met je gelachen over Kim de koe en Simone taal en onze sexy koeientaal sdngvdkjsbv. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Pleun,
ook al ken ik je niet mega goed toch vind ik je geweldig. Ik ben nog steeds jaloers dat je naar het concert van Avril gaat grrr. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Marloes,
jij bent een meisje met een droom. Een droom die ik altijd zo steunen. I will be your number one fan you know it. Ook al ken ik je niet goed, toch hoor je stiekem wel een beetje bij dit lijstje. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Faith,
Voor jou heb ik serieus maar drie woorden. I love you. You mean so much to me. Weet dat ik van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Senna,
jij bent echt een super aardig meisje die altijd behulpzaam is. Een meisje die naar je luisterd als het nodig is en haar vriendinnen niet in de steek laat. You are my S twin. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Tara,
you are so sweet, relly i mean it. Je bent een lief een grappig meisje. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Noëlle,
ik vind jou zo'n schattig meisje terwijl ik je nog nooit in het echt heb gezien. Hoe doe ik het toch? hahah. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Lieve Milou,
Ik ken je niet zo goed, maar toch. Weet dat ik altijd van je hou en dat ik je vertrouw. Be proud of yourself.

Reageer (11)

  • Inifinity

    nice

    1 decennium geleden
  • XxSennaxX

    Ahwwww, wat lief.

    Jij bent voor mij een speciaal meisje.
    Ik vind je geweldig!!

    Ik hou van jou, my sweetiee..

    1 decennium geleden
  • Action

    Ohmy, you're so amazing<3
    Dit is echt té lief voor woorden.
    Ik hou van je, vooraltijd.

    1 decennium geleden
  • 1896

    OMG jij bent zo fuckinngg lief, ik hou van jou hoor babybeertje haha een beetje slijmerig maar maakt niet uit, toch?
    loveloveloveyou

    1 decennium geleden
  • LOVEYONI

    oh my oh my oh my, melovesyou2

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen