It is time to close a part of my life

Ik schrijf deze afscheidsbrief met een lach en een traan. Vele jaren heb ik op deze site gezeten, dag in dag uit. In deze jaren heb ik veel meegemaakt onder andere ik heb een hoop nieuwe vriendinnen gemaakt. Vriendinnen die komen en weer gaan, maar de beste vriendinnen zullen altijd in mijn hart bestaan. Ruby, Yasmina, Intasar, Ipek, Tara, Chaniel, Kelly, Shirley, Iman, Pleun, Marloes, Senna, Esra, Faith en nog veel meer lieve meiden heb ik hier ontmoet en ze zullen nooit uit mijn hart en gedachte verdwijnen.

Ook heb ik dingen geleerd op deze site zoals; andere te respecteren hoe ze zijn, en mensen helpen geeft je een goed gevoel, en you are who you are. Wat ik hier heb geleerd ga ik mijn hele leven meenemen.

Voor mij is het tijd om een nieuwe start te maken. Met een nieuwe start maken moet je keuzes maken en één van mijn keuzes is stoppen met Quizlet. Het was een keuze die al lang in mijn hoofd zweefde, maar ik stelde het maar steeds uit om het echt te doen. Ik ben een tijdje er tussen uit gegaan maar ben toen toch weer terug gekomen, omdat ik toch iedereen miste. Maar nu is het echt tijd, tijd om te gaan. Tijd om afscheid te nemen van mensen die veel voor me betekennen. Het doet me pijn om afscheid te nemen, maar zo is het leven nou eenmaal. Soms zijn keuzes pijnlijk, maar toch moeten ze gebeuren. Ooit op een dag ga jij deze keuze ook maken, hoe moeilijk het ook is. Tip; je moet het doen als je er klaar voor bent. En voor mij is het nu tijd.

Ik heb veel tijd aan deze site besteed, omdat het me echt gelukkig maakte. Het was/is een site waar je altijd jezelf kan wezen. Waar je jezelf moet wezen. Elke dag starte ik deze site op met een lach op mijn gezicht. Geen idee wat me die dag weer tegen zou komen.

Quizlet is toch wel een beetje een deel van mijn leven. Het heeft me behoorlijk veranderd kwa mijn gedachtes. Ook werd mijn lees en schijf kwaliteiten veel beter, omdat ik er zo druk mee bezig was.

Ik ben dus voortaan niet online, en als ik wel online ben dan is het gewoon voormezelf. Ik wil vragen of jullie zo min mogelijk contact met mij op te zoeken, omdat met een nieuwe start begint met een nieuw begin. Als je me echt nodig hebt kan je altijd een berichtje sturen of op msn het zeggen/vragen of vertellen.

Ik hou echt stuk voor stuk allemaal van jullie, omdat ieder van jullie is uniek. En uniek is het beste wat er kan zijn. Stay yourself en much love.

Reageer (28)

  • Nihall

    ahww...
    echt jammer dat je stopt' maar ja dit is dus de beste keuz voor je ):
    ghehe' je schrijft egt zo mooi. maar wel jammer dat je niet meer veder gaat met Morgen $ sorry' maar ik ben zo verslaavd aan dat verhaal.
    agjaa' ik zal je missen hihi xoxo

    1 decennium geleden
  • Absolut

    Ik ga je missen meis!

    1 decennium geleden
  • Fredo

    Je gaat weer weg .. love?

    1 decennium geleden
  • Jariana

    ik ga jou en je geweldige schrijfstijl missen x

    1 decennium geleden
  • Bape

    Breath taking dit hoor. Ik ga je echt ziekhard missen. Maar aan alles moet wel eens een einde komen. Ik hou echt zoveel van je. Je kon als geen ander zo goed rijmen. En je had de gekste woorden maar toch. Aller aller aller liefste. Tot weer zien.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen