Help ons een geschikte cover te zoeken!

Er zijn veel lieve mensen geweest die voor ons een cover hebben ontworpen. En ook hele mooie covers! Hierdoor werd het voor ons zo lastig om onze cover te vinden. Elke cover had wel iets dat wij erin wilden zien.

Aangezien ons verhaal binnenkort geactiveerd gaat worden, zet ik hierom de tekst van het voorblad hieronder. Waar jullie op moeten letten bij het stemmen:
- Het is een verhaal over een tijd dat lang gelden is gebeurd, een tijd weggestopt in gedachten.
- Er moet iets mysterieus aan liggen
- Ons verhaal loopt van geluk naar ongeluk af. (Hoe prachtig de wereld eerst was en hoe het geluk daalt naar droefheid en pijn)

Hier volgt de samenvatting:

Toen een duisternis zich over Het Groene Woud verspreidde, vertrok het geluk uit het elvenrijk. Het eens zo levenslustige volkje, verschool zich nu achter de muren van het koninkrijk. Het woud groeide uit tot een sombere en onbehaaglijke plek.
De andere rijken verdachten Thranduil ervan te zijn verbitterd door de terugkeer van Sauron, de groeiende verduistering van zijn rijk en de overheersing van de kinderen van Shelob in zijn woud, maar niets is minder waar. Er was een andere reden dat Thranduil de lust in het leven had verloren. Een reden waarover niemand durfde te spreken en dit door de jaren heen ook niet deed. Omdat men er niet meer over sprak, vervaagde de herinneringen van vroeger. Men was vergeten hoe Thranduil eens was, een genieter van het leven en een liefhebber van zijn koninkrijk. De herinneringen gingen in teniet en men dacht er niet meer over na. Niemand meer, behalve Thranduil. Dit is het verhaal over Thranduil en de verborgen herinneringen, die hij verstopte in het diepste van zijn ziel. Een pijn dat zijn hart heeft gekrengt. Een pijn dat met geen beter woord beschreven kan worden; 'Zielenpijn.'









Foto bij poll

Cover nummer 1

Cover nummer 2

Cover nummer 3

Cover nummer 4

Cover nummer 5

Cover nummer 6

Cover nummer 7

Reageer (8)

  • inktzwart

    Ik zie nu dat de mijne wel acht stemmen had, haha.

    8 jaar geleden
  • Faelain

    Hands down cover 6.

    9 jaar geleden
  • Vargas

    1, maar het zou denk ik mooier zijn met het onderschrift van 3. Dus het Concealed memories in witte letters. En de gif is ook mooi.

    9 jaar geleden
  • Ringwraith

    Eigenlijk is die gif leuk genoeg;3

    9 jaar geleden
  • EvilDaughter

    Ik zat te twijfelen tussen 3&5 maar heb nummer 3 gekozen

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen