Schrijfstyle Harry Potter story

Hi there!!

Ik wilde binnekort aan een HP verhaal beginnen. Het enige wat ik nu nog echt moet beslissen, is in welke tijd en perspectief ik het ga schrijven. Dus ik dacht misschien kunnen jullie me daarbij helpen. ^^

Ailionora (Eleanor) Whelan zit in haar derde jaar op Hogwarts en is een echte Hufflepuff. Al zag ze op tegen het leren en de vele toetsen, ze was opgelucht dat ze eindelijk was verlost van het weeshuis waar zij haar tijd had moeten doorbrengen in de vakantie. Na alles wat er het afgelopen jaar was gebeurd, hoopte ze deze keer op een rustig jaar, zonder problemen en moordlustige Basilisken. Zoals elk jaar, leek dit een te moeilijke taak voor de school.
Niet alleen komt Hogwarts opnieuw in de problemen, Eleanor zelf houd het voor de eerste keer ook niet veilig. Na het openen van één deur, bevind ze zichzelf in het mysterie van de dood van haar gehele familie en blijkt datzelfde gevaar dichterbij dan zij ooit zou hebben verwacht.


LINK



Foto bij poll

3e persoon - Verleden tijd

1e persoon (ik-pers) - Verleden tijd

Reageer (3)

  • Amavi

    Ik vind de derde persoon wel ietwat mooier als de eerste maar de ik persoon schrijft gemakkelijker dus..

    8 jaar geleden
  • inktzwart

    1e persoon vind ik zelf altijd prettiger, maar het is natuurlijk wat je zelf het prettigste vindt. Toch heb ik op 1e persoonsvorm gestemd (:

    8 jaar geleden
  • Ringwraith

    Ik vind in de derde persoon schrijven doorgaans wat volwassener overkomen, dus daar is mijn stem naar uit gegaan. ;)

    8 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen