wat voor een typ bn jij ? ;)

Dit is zo'n quiz waar je kunt zien wat voor een typ jij bent, wil je weten wat voor typ jij bent? VUL DIT DAN SNELL IN ennuuuh .. wel eerlijk invullen '

Mogelijke uitkomsten

Enge gothic (14 x uitgekomen)

Jij bent eng! Mensen lopen met een grote boog om je heen. Je doet net alsof het je allemaal niks kan schelen, maar eigenlijk vind je het geweldig! Mensen bang maken is helemaal jou ding!

Vage Nerd (1 x uitgekomen)

Jij leest liever in leersame boeken dan dat je iets gezelligs doet. Jou maakt het niet zo heel veel uit wat mensen van je denken als jij maar lekkor goeie cijfers op school haalt en de slimste bent.

Normaal en saai (21 x uitgekomen)

Hoewel je het misschien zelf nog niet doorhebt ben je helemaal gemiddeld en onbelangrijk. Mocht je van plan zijn ooit nog eens iets belangrijks te gaan doen, schiet dan daar wel mee op, want voor je het weet heb je een eigen gezin, een golden retriever, een huis en een suffe kantoorbaan en denk je dat je gelukkig bent.

Gare gabber (4 x uitgekomen)

Door jarenlang op en neer springen in je trainingspak met veel te harde muziek zijn je hersens flink door elkaar geschud, je hebt ze niet meer allemaal op een rijtje, maar je hebt zelf niet door dat je mensen niet meer begrijpt, dankzij je gehoorbeschadiging versta je ze toch niet.

Wazige hippie (2 x uitgekomen)

Jij ziet het leven door een roze bril. Je bent zo druk bezig met het knuffelen van bomen dat je niet eens weet dat de seventies al lang voorbij zijn en lang ongewassen haar weer helemaal uit is. Ga voor de verandering eens in bad, en was je haar met shampoo!

Rare Punker (7 x uitgekomen)

Je bent een echte rebel, met raar haar! Je voelt jezelf boos en onbregrepen. Iedereen die het niet eens is met je radicale mening kan de pot op. Je bent het overal mee oneens, zelf al weet je niet waar het over gaat.

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • DaanDingennx

    enge gotic maar k ben alles behlve dat k ben een vrolijke optimist!!!!xD

    1 decennium geleden
  • VOETBALxMEID

    dit ding is al zo oud (lol)

    1 decennium geleden
  • Mortmain

    Rare Punker. ^^

    1 decennium geleden
  • YayForGay

    Enge gothic

    muhahaha,enge,paranormale gothic,niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiice

    1 decennium geleden
  • OmgItsSinsii

    hehe , wazige hippie 8']

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?