Hoe romatisch ben jij?

Ben jij zon type die met een roos in je mond voor de deur van je geliefde staat, of ben je een type dat nog liever in een schoenendoos gaat zitten dan een boeket naar je vriendje stuurt. Ontdek hoe romantisch jij bent door deze test te doen. Succes!

Mogelijke uitkomsten

Super romatisch (l) (51 x uitgekomen)

Een romantischere persoon dan jouw bestaat gewoon weg niet. Je bent dol op alles wat met romantiek te maken heeft en het liefste kijk je heel de dag door zwijmelfilms. Jouw grootste droom is dat er op een dag een jongen op een wit paard voor je deur staat. Met stralend blauwe ogen en blonde haren.Dat wappert van de wind. Misschien is het slim om iets realistischer te worden want zulke jongens zijn er gewoon weg niet. En als je er wel 1 vind bel me dan want dan wil ik dat graag met eigen ogen zien. Heel veel succes met het vinden van jouw prins op het witte paard. En onthoud 1 ding goed, niet elke prins is ook een keizer. En die keizer op het witte paard heeft ook min punten. Tip Test hem eerst goed uit voordat je je hart helemaal aan hem geeft.

Romantisch (0 x uitgekomen)

Je bent iemand die romantisch is maar er niet helemaal in door slaat, je houdt waarschijnlijk van een roman of een zwijmelfilm. Maar je weet ook dat een prins op het witte paard niet bestaat. En dat er ook nog andere dingen in het leven zijn dan romantiek. Maar dat kleine beetje romantiek wat je in je hebt heeft ook zo zijn voordelen waarschijnlijk valt die leuke buurjongen wel sneller op je dan als je geen actie onderneemt en totaal geen romantische acties doet. Heel veel succes!

Normaal (4 x uitgekomen)

Jij bent iemand die af en toe wel van een beetje romantiek houdt, maar al dat gekwijl en al die liefdes briefjes hoeven waarschijnlijk niet van jouw. Waarschijnlijk is een sporter wel wat voor jouw die weten vaak ook beter hoe ze zich op het veld voor jouw uitmoeten sloven dan een liefdes brief voor je te schrijven waar jij van weg zwijmeld.

totaal niet romantisch, een echte kluns op het gebied van romantiek! (2 x uitgekomen)

Rustig maar voor jouw is er ook nog hoop, ook al ben je dan wel de grootste kluns op het gebied van romantiek. Waarschijnlijk zie je het verschil niet tussen een liefdes brief en een vakantie kaart en heb je de grootse hekel aan alles wat met zwijmel en romantiek te maken heeft. Maar voor jouw is er ook nog hoop je bent niet de enige en door je hart open te stellen voor liefde zul je ervaren dat romantiek nog geen eens zo verkeerd is en vind je misschien ook wel de liefde van je leven. En of je nu wilt of niet die houdt waarschijnlijk ook van af en toe een beetje lieflijke aandacht. Heel veel succes ermee, lukt het echt niet Koop een hond;wie mensen leert kennen leert van dieren te houden en ze lief te hebben. Want ook al vind je ze vreselijk al zie je die lieve blik dan smelt iedereens hart!

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Animal2

    Normaal :P

    1 decennium geleden
  • SisterzAmel

    super romantisch, haha ik wist niet dat ik het in me had :$

    1 decennium geleden
  • ImperfectMe

    Super romantisch(Y)
    Hihi, klopt wel:$

    (K)

    1 decennium geleden
  • marlyeefie

    Hahah tot nu toe is iedereen super romatisch of zijn er mensen die het stiekem niet willen toe geven dat ze een kluns zijn:P doen jullie mijn andere quiz ook: welke sexy boy past bij jouw?
    Veel succes en bedankt voor de leuke reacties :)

    Groetjes Eva en Marlies

    1 decennium geleden
  • Remedial

    Super romantisch. Ja. Klopt. (krul)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?