New York Fantasy's Mit TH <3 **1

EeejjX! Wij zijn Lot & Sash!
En wij zijn zot van Tokio Hotel!
Dus ebbe we wanneer we "Weeres" zot deden op dn bus een overgoe idee gekrege! We maken nn quizlet over al ons Wilde fantasietjes!
Hier komt ie! ==>


Jij en je vriendin zitte na te denke over hoe jullie th kunne tone hoe n grote fan jullie wl zijn;; omdat jullie egt helemaal zot zyn vn hun..

Na veel nadenke kome jullie op n te gek plan;; en reize jullie naar New York en hure mensen in om het plan uit te voere... En Welk zoepahstoer plan et is en hoe th erop ga reagere zien jullie in de quizlet!!


Mogelijke uitkomsten

Jhaaa!! Uu bent geschikt voor deze quizlet! Hier is ie==> (28 x uitgekomen)

Bill POV.

Het is 23.50. Ik zit eenzaam en alleen op mijn kamer. Ik verveel me.
Beneden hoor ik Tom ruzie maken met Mam. Alleen hoor ik niet waarover het gaat. Ik ga op bed liggen en druk mijn hoofd tegen het kussen in de hoop om zo hun geschreeuw niet te horen. Wanneer ik bijna in slaap val komt Tom kwaad mijn kamer binnengestormd. Ik kijk op van mijn kussen.
“Wat is er nu weer?” Vraag ik op vermoeide toon.
“Mam is toch nooit akkoord met welk meisje ik mee naar huis neem!” zegt Tom kwaad.
Ik lach even. “Wat zou je nu willen Tom! Wie heb je nu weer meegebracht?”
Plots hoor ik een meisje krijsen: “Toom!! Toommiii!!
Ik zie hem een wenkbrauw optrekken.
“Hier ben ik!! Op de kamer van Bill!” roept Tom.
Plots komt ze binnengestormd. Het was een mager en groot blond meisje. Mijn ogen vielen direct op haar kleding. Helemaal mijn stijl niet! Ze droeg een minirok met een roze, nogal “te” diep gedécolteerd topje. Ze droeg witte laarzen met naaldhakken. Ze had van die barbie-roze nagellak op haar nagels en droeg nogal veel make-up. Tom: “Jhaa Bill, dit is Chelsea.” “Hallooo Bill!” Zei ze met een nogal irritante stem. “Euh… Hallo” Zeg ik. Ze kwam tussen mij en Tom op bed zitten.
“Ik ga even naar het toilet.” Zegt Tom. Ik werp hem een verwijtende blik toe want ik wil niet alleen blijven met haar. “Hehe, hier zitten we dan!” zegt ze.
Ik kijk recht voor me uit. Ik merk dat ze steeds naar mij zit te kijken en alsmaar dichter tegen me aan kruipt. Ik schuif en beetje op zodat ik op de rand van het bed zit. Plots voel ik haar hand op mijn been. Ik duw haar hand weg maar zij legt hem steeds weer terug. Even later gaat ze gewoon op mijn schoot zitten.
Ze draait haar gezicht naar mij en ik kijk recht in haar helderblauwe ogen.
“Bill! Ik wil je! Fluistert ze.
Ik duw haar van me af zodat ze op de grond valt en ik loop naar de gang.
Ik hoor haar krijsen: “Biiill!” Tom loopt meteen naar haar toe. Ik hoor hem vragen wat er is gebeurd. Mam komt ook al naar boven. “Wat is er gebeurd?!” vraagt ze. Voor ik kan antwoorden komt Tom naar mij gelopen en duwt me tegen de muur. “Wat heb jij godverdomme met Chelsea gedaan!”
“Ik heb niets gedaan!! Zij begon! Ze ging op mijn schoot zitten en…” Ik voel een klap rond mijn gezicht. Blijkbaar stond Chelsea achter Tom. Ik wring me los uit Tom zijn greep en ren naar buiten.
Ik loop door de straten naar het park. Ik heb kou en het regent. In de haast ben ik mijn jas vergeten. Ik ga op het bankje zitten en begin na te denken.
Waarom ben ik zo eenzaam? Vraag ik me af.
Als ik zo’n 10 minuten op het bankje zit stopt er plots een auto vlak voor mijn neus.

“Jouw” POV

Het is 00.20. Je zit samen met je beste vriendin naar een interview van Tokio Hotel te kijken. Plots hoor je je Mam roepen: "*Jij*,*Vriendin* zouden jullie niet beter gaan slapen?! Het is bijna half 1!” *Jij*: Maaaam! Nog 10 minuten en het interview is gedaan! Laat ons nog even!”
“Okee, Okee! Nog 10 minuutjes en dan kruipen jullie in jullie bed. Goed?” Zegt Mam. “Jhaaa!!” roep je. *Jij*:”Kijk,Kijk! Bill keek kei schattig!” *Vriendin*: *Zucht* “Waarom is hij zo mooi?” *Jij*: “Dat zullen we nooit weten! Kijk! Ze gaan 1000 meere zingen!”
Jullie beginnen luidkeels mee te zingen en staan een beetje te springen en te flippen boven op je bed. Om 5 voor half 1 is het interview gedaan. 5 min. vroeger dan normaal. Jullie besluiten om dan nog even naar tv te kijken.
Jullie kijken naar een reportage van New York. Terwijl jullie zitten te kijken schakelt je mam plots de tv uit. “Het is al na half 1 tijd om in jullie bed te kruipen dus.” Om ruzie te vermijden kruipen jullie dus maar met tegenzin in jullie bed. *Vriendin*: “Ik wou dat we aan Tokio Hotel konden tonen hoe grote fans we wel zijn.” *Jij*: “Jhaa, ik ook, ik wil iets waarvan ze zeggen van Waaauw dat heeft nog niemand voor ons gedaan!” *Vriendin*:”Jhaa! Maar euh… wat?”
*Jij*: “Jhaaa, Goeie vraag!” Je denkt terug aan de reportage over NY en plots schiet je iets geweldig te binnen! *Jij*: “ Heeejj! Ik heb misschien wel een idee!!”

Njhaaa.... Misschien... (0 x uitgekomen)

Njhaaa.... Misschien...
Uuu bent een twijfelgevallekn!
Doe m mss nog nkeer!
X

Nein Nein Nein! (0 x uitgekomen)

Nein Nein Nein!
Kent gy Tokio Hotel Eig Wel?
Of zyt ge nn hater fzoo?!
Anders klik s op da rood kruiske in de rechterbovenhoek van uuw scherm!
BYe!

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?