Heb jij een zesde zintuig ?

Laat jij je leiden door je verstand of je gevoel? Test het !:D

suc7

Mogelijke uitkomsten

Heel verstandig! (6 x uitgekomen)

als een mens een derde oog zou hebben, kwamen de valse wimpers wel in een pakje van 3, toch? Jij gebruikt je verstand en denkt altijd heel logisch na over de dingen. Maar negeer je gevoel niet, want het zou best verder kunnen helpen. Luister er gewoon is naar en loop bijvoorbeeld dat ene straatje voorbij als je er de creeps van krijgt. Je zult zien dat je een zesde zintuig heel praktisch kunt gebruiken, zonder dat je meteen heel zweverig wordt.

Fijngevoelig (76 x uitgekomen)

Je denkt dat je gewoon een meisje bent met een goede intuitie. Maar het gaat verder dan dat; jij voelt dingen echt aan! Tip: als je de volgende keer niet weet of je dat rode of het zwarte jurkje moet kiezen, zeg je de meeste verstandige keuse hardop:" het zwarte jurkje is goedkoper." Ben je een beetje teleurgesteld , dan wil je diep in je hart eigenlijk het rode jurkje. Door op je gevoel te vertrouwen en naar je verstand te luisteren, weet je precies wat je moet doen.

Helemaal ingewijd (42 x uitgekomen)

Phoebe van Chatmed kan wel inpallen met jou in de buurt! Jij bent het type dat een andere route naar school pakt, om later te horen dat het hele foetspad was opengebroken. En wat jongens betreft, jij spot een player al van ver. Maar alleen luisteren naar je gevoel, betekent niet dat je automatisch altijd de juiste beslissing neemt. Probeer ook eens naar je verstand de voors en tegens af te wegen. Maar goed, jij wist natuurlijk allang dat we dat zouden zeggen, of niet?

Statistieken

Statistieken

Reageer (5)

  • VampireFairy

    Fijngevoelig...

    1 decennium geleden
  • Mang0XKiwi

    fijn gevoeliig!!

    xp

    1 decennium geleden
  • Wijf

    fijngevoelig!:$

    1 decennium geleden
  • Divine

    Fijngevoelig.. xD

    Leuke Quiz,
    Gevoeligg :D

    1 decennium geleden
  • DutchAngel

    fijngevoelig:P lol

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?