wie ben jij van atomicbetty2

wie ben jij van atomic betty nu nog meer vragen en veel meer antwoorden!

Mogelijke uitkomsten

atomic betty (18 x uitgekomen)

Betty is slim, grappig, heel onafhankelijk en zegt altijd waar het op staat. Op Aarde houdt ze van leuke muziek, een beetje racen op haar skateboard, relaxen met haar beste vriend, Noah, en dagdromen over de knapste jongen van school, Dylan. In de ruimte racet ze ‘t liefst in haar ruimteschip en slaat ze superboeven knock-out met haar heftige karate-moves! Betty heeft zeer ongewone interesses. net als jij en beetje

x-5 (18 x uitgekomen)

X-5 is een briljante robot. Al zegt ‘ie het zelf. Hij kan je alles vertellen over bepaalde buitenaardse wezens, en meer. Sparky zou zeggen: een beetje kennis is gevaarlijk… een boel kennis is rondweg vervelend! Sparky en X-5 liggen graag met elkaar overhoop.

sparkie (4 x uitgekomen)

Sparky is Atomic Betty’s eerste luitenant en co-piloot van het Hyper-Galactische ruimteschip. Sparky is niet het slimste wezen in het heelal, maar zijn energie, enthousiasme en loyaliteit maken zijn intellectuele gebreken meer dan goed. Het enige dat nog groter is dan Sparky’s moed is zijn eetlust! Hoe gevaarlijk de situatie ook is, Sparky kan altijd wel een snack of twee op!

ademiraal the gill (0 x uitgekomen)

Admiraal Degill is bevelhebber van de Galactic Guardians. Het is zijn taak om helden op missies te sturen, die de kwade plannen van schurken tegen zullen houden. Hij is een grote fan van Betty en haar talenten. Hij weet dat ze de beste is, en hij kan het weten want hij was al admiraal toen Sirius, de hondenster nog niet eens zindelijk was!

maximus (2 x uitgekomen)

Als je het woord “superslecht” opzoekt in het Galactische woordenboek, vind je een foto van Maximus I.Q.! Maximus heeft maar één wens: hij wil elk wezen in de Kosmos zijn kwade wil opleggen. Betty haat Maximus omdat hij alle galactische regels breekt, en Maximus haat Betty omdat ze altijd zijn plannen voor hem verpest. Maximus zou zeggen:
die meid heeft geen respect voor kwaadaardige genieën

Statistieken

Statistieken

Reageer (8)

  • Starkidfreak

    Atomic Betty. Ik mocht het vroeger niet kijken en ik denk dat ik heel wat gemist heb in mijn leven a.k.a kindertijd.

    7 jaar geleden
  • bella8

    bedankt trollzgirl dat je mijn quiz zo leuk vindt

    1 decennium geleden
  • bella8

    iemand?

    1 decennium geleden
  • TrollzGirl

    X-5
    Looooooooooooool!!!! :P

    1 decennium geleden
  • bella8

    alweer betty en ik sta gewoon me eigen quiz te doen welke atomic betty quiz ik ook doe het blijft bij betty

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?