Welke Nederlandse club ben jij

De Eredivisie bestaat uit 18 clubs.
Met welke heb jij de meeste overeenkomsten?

Mogelijke uitkomsten

PSV (3 x uitgekomen)

Je bent groot en wil altijd voor het beste gaan.
Daarbij doe je niet gek en hecht je veel waarde aan gezelligheid

Ajax (2 x uitgekomen)

Je bent groot, prestigieus en een tikkeltje arrogant, jij bent Ajax!
Terwijl je eigen roem allang vergaan is rommelt je maag toch nog, want jij bent nooit rustig.

Feyenoord (8 x uitgekomen)

Je bent familiear en fanatiek, jij bent Feyenoord.
Je hebt altijd de drang om naar het beste te gaan, maar op een of andere manier lukt dat steeds niet. Wel heb je een erg warm gevoel en een werkersmentaliteit.

Roda JC (3 x uitgekomen)

Jij bent een harde werker en doet niet gek. Sierlijkheid? best, maar niet buiten je schoenen gaan lopen. Met degelijk voetbal kom je heel ver, dat bewijs jij, want jij belichaamt de ware mijnwerkersmentaliteit van Kirchraj, Roda JC!

AZ (4 x uitgekomen)

Je loopt een beetje buiten je schoenen, je bent jong, creatief, snel en leergierig, maar mist ervaring. Je wilt eigenlijk de beste zijn, maar dat lukt net niet, frustrerend! En dat terwijl je zakken geld hebt en een beetje betweterig bent, dat is typisch AZ.

FC Twente (1 x uitgekomen)

Jij laat je niet gek maken en leeft onder het motto 'doe normaal, dan doe je al gek genoeg'. Voor jou geen omhoog gevallen ego's, maar clubgevoel met aantrekkelijk en attractief voetbal. Oja, aan clubhoppen, daar doe je niet aan. Jij bent Twente

Excelsior (7 x uitgekomen)

Jij strijd altijd om lijfsbehoud en doet dat met succes. Voor jou geen toppers, geen hoge salarissen, maar werken, dat moet je!
Voor niets gaat de zon op, jij bent Excelsior

FC Groningen (11 x uitgekomen)

Jij stijgt sneller dan je ooit had gedacht, bent creatief en ook nog eens niet bang om te strijden voor je rechten!

Heerenveen (1 x uitgekomen)

Bij jou loopt alles soepeltjes, combineren gaat perfect en je krijgt de tongen los bij anderen.
Ook scouten en scoren, daar heb jij geen problemen mee. Problemen heb je zelfs absoluut niet, spelers die weg willen maar niet mogen bestraf je moeiteloos en vergeet je vervolgens meteen.
Ondanks al dit succes moet je toch weg, tjah, Heerenveen

NAC (0 x uitgekomen)

Aantrekkelijk spelen en shows geven, daar doe jij niet aan. Nee, jij doet het op z'n Italiaans, de nul is heilig en een doelpunt verschil is genoeg om te winnen, zelfs al is de tegenstander veel beter!

Willem II (0 x uitgekomen)

Je hebt een beetje een identiteitscrisis, neemt verkeerde beslissingen en bent niet te vertrouwen. Je hebt er nog steeds moeite mee dat je niet meer om prijzen speelt maar om lijfsbehoud en ondertussen rommel je lekker verder

FC Utrecht (0 x uitgekomen)

Je hebt een beetje heimwee, want buiten je eigen huisje wil het eigenlijk niet zo lukken. Maar toch heb je een logische blik op de wereld en doe je niet gek en heb je een grote hekel aan arrogantie.

Sparta (0 x uitgekomen)

Jij bent onwijs onderschat, komt al jaren op het hoogste niveau uit, maar krijgt maar geen erkenning daarvoor. Verder heb je een enorme hekel aan arrogantie, niet de speler, maar het team dat telt. Ondertussen vind je het ook leuk steeds een andere trainer te nemen.

Vitesse (0 x uitgekomen)

Eigenlijk heb je helemaal geen geld, maar dat doet er niet toe. Ook rekenen is niet je beste kant, maar leuk voetbal speel je wel. Ondanks die problemen weet je er altijd het beste van te maken en de hoop erin te houden.

NEC (2 x uitgekomen)

Ja, je valt eigenlijk altijd niet op. Dan gaat het weer heel goed, dan loopt het weer voor geen meter, nee, stabiliteit is niet je sterkste kant. Daarentegen mis je ook nog eens scorend vermogen, want je aankopen mislukken daar steeds.

Heracles (0 x uitgekomen)

Je speelt altijd tegen lijfsbehoud en doet dat met verve, je verrast daarmee vriend en vijand. Rust is een begrip bij je club, druk maken, nergens voor nodig!
Overigens ben je kunstig, want dat gaat natuurlijk ver boven de natuur.

Statistieken

Statistieken

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen

Wat wil je nu doen?